VEĽKÝ RD V POKOJNEJ LOKALITE - MUŠKÁT, PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: F.P.Drobiševa
222.33 m²
270 m²
1
7
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
419.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

148260x zobrazená v zozname / 14144x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

7i RODINNÝ DOM V RADOVEJ ZÁSTAVBE, UPRAVENÁ ZÁHRADA
Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 7-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v pokojnej rodinnej lokalite na ulici F.P. Drobiševa v Pezinku, časť Muškát. Jedná sa o stavbu zo 70. rokov v tvare kocky s plochou strechou, ktorá leží na pozemku o celkovej výmere 270 m2 (9x30 m), z čoho záhrada tvorí 121 m2 a zastavaná plocha 149 m2.

Dom tvorí suterén (75 m2), prízemie (3 izby + 1 kúpeľňa; 75 m2) a jedno poschodie (4 izby + 2 kúpeľne; 80 m2) s podlahovou plochou spolu 222,33 m2. Prízemie je rozdelené na dve priechodné, bytové jednotky.

V roku 2006 bol dom značne zrekonštruovaný - podlahy, omietky, kúpeľne, kuchyňa, krb, vrátane elektriky a odpadových rúr. Strecha prešla rekonštrukciou v roku 2010, terasa v roku 2016 a v roku 2017 sa vymenili okná a rolety.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu. Táto nehnuteľnosť svojimi dvoma vchodmi z ulice a svojou dispozíciou ponúka možnosť dvojgeneračného bývania prípadne spojenia bývania s podnikaním. Prízemný byt je úplne bezbariérový. Orientácia domu je zo strany záhrady na východ a zo strany vchodu do domu na západ. Dom sa predáva čiastočne zariadený nábytkom, ktorý poskytuje jeho obyvateľom nadštandardný komfort bývania.

Technické vybavenie a špecifikácie:


- plastové okná (štvorsklo), exteriérové rolety - vek 5 rokov
- podlahy: laminátové parkety a dlažba
- drevené schodisko, podsvietené
- krbová vložka na drevo s prieduchom v obývacej izbe
- kuchyňa: kuchynská linka v drevodekore, plynový sporák, kameninový drez, nerezový komínový digestor, nová umývačka riadu, elektrická rúra na pečenie, nová dvojdverová nerezová chladnička
- úložné priestory: suterén - práčovňa, odkladacia miestnosť a dve menšie technické miestnosti; 3x rolldoor
- plynový kotol so zásobníkom na ohrev vody zn. Protherm, z roku 2021
- potrubný filter na vodu
- optický internet (UPC alebo Telekom)
- terasa - čiastočne krytá, podlaha drevoplast a dlažba, krb, priestor na umiestnenie bazéna či vírivky
- záhrada čerstvo zrevitalizovaná v roku 2022 - nová výsadba a závlahový systém, veľkosťou nenáročná na údržbu. Neprehliadnite videozábery zo záhrady: https://youtu.be/XaMkfoFwwtc?si=LC8ANwWzsZ7z7f-m

Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške cca 230€ (z toho plyn 120€, elektrina 75€, voda 35€) + internet/TV.

Miestna časť Muškát je obľúbená a poskytuje pohodové rodinné bývanie. Ponúka základnú občiansku vybavenosť: materská škola 300m, dve základné školy 15min peši, detské ihriská v okolí, potraviny Kraj a CBA do 500m, veterinárna klinika 200m, menšie nákupné centrum Bozin (LIDL, DM drogéria a iné) 1,5km, amfiteáter. Z Muškátu je takisto dobrá dostupnosť do samotného centra mesta Pezinok (1km), či už pešou chôdzou (10-15min) alebo hromadnou dopravou - zástavka autobusu do 400m.

Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je pokojná rodinná lokalita, v ktorej sa nachádza, ďalej moderne udržiavaná záhrada praktickej veľkosti a tiež fakt, že nehnuteľnosť nehnuteľnosť je zariadená kvalitnými materiálmi, bez nutnej potreby rekonštrukcií, pripravená k nasťahovaniu a môže slúžiť aj ako 2-generačné bývanie.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pezinku na ulici F.P.Drobiševa

Inzerovaný rodinný dom na ulici F.P.Drobiševa v Pezinku v cene 419.000,- € je o 49.467 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Pezinku. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903765.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

419.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.990,- € 2.390.000,- €
270 m²
Rozloha pozemku 112 m² 4354 m²
104.85 m²
Zastavaná plocha 62 m² 631 m²
222.33 m²
Úžitková plocha 1 m² 1444 m²

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku270 m²
Zastavaná plocha104.85 m²
Úžitková plocha222.33 m²
Počet poschodí1
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-706010 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny