Najlacnejší okamžite obývateľný malý rodinný dom v okolí Košíc

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Najlacnejší okamžite obývateľný malý rodinný dom v okolí Košíc včíatne primeraného pekného pozemku o výmere 500 m2. Na predaj malý útulný RD po rekonštrukciii - Moldava Nad Bodvou. Dom bol od 2010 roku rekonštruovaný, je zateplený, plastové okná, plávajúce podlahy, pekná kúpeľňa a WC. Na pozemku patriacom k domu je dostatok miesta na oddychové aktivity. Dom je od cesty chránený záhradou iného domu, v okolí domu sú slušní susedia, pozemok a dom sú mimo rušívých vplyvov okolia.
Majitelia nehnuteľnosti vyžadujú vzhľadom na cenu domu kupujúceho disponujúceho možnosťou hotovostnej platby. Dom je obývaný a obývateľný, umožňuje okamžité nasťahovanie sa a obývanie domu budúcimi majiteľmi. Kúrenie v plnej miere zabezpečuje krb, v prípade záujmu je možné aj vykurovanie plynom. Dom má veľmi nízke prevádzkové náklady, vhodný je pre 2 až štvorčlennú rodinu.
Úžitková plocha 50 m2. Celková plocha: 500 m2. Podlahová plocha: 50 m2. Zastavaná plocha: 50 m2. Výmera pozemku: 500 m2. Stav nehnuteľnosti: Po rekonštrukcii. Energetický certifikát: Nemá. Kúpeľňa: bytové jadro - murované. Podlahy: Plávajúce podlahy. Okná: Plastové okná. Kuchyňa: Zánovná kuch. linka. Dopravné spojenie: SAD, Príjazd osobným autom, Príjazd nákladným autom. Parkovanie: verejné parkovanie. Služby: MŠ, ZŠ, Lekár, Pošta, Banka, Obchodný dom, Obchod, Športovisko. Elektrické pripojenie: 230 V. Kanalizácia: Žumpa. Vodný zdroj: Verejný vodovod. Plyn: Zemný plyn. Rok výstavby: 2008. Cena 29.999 EUR. Uvedená cena je s proviziou pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie