DIZAJNOVÝ A VEĽKÝ 3-IZBOVÝ BYT, NOVÁ KOMPLET. REK., ZAČIATOK PETRŽALKY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Švabinského
75.22 m²
8
1
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
229.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

97139x zobrazená v zozname / 4646x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Robotický vysávač k bytu ZADARMO

! Znalecký posudok k dispozícii !



V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj dizajnový 3-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Petržalka, začiatok m.č., časť Dvory - na ulici Švabinského. Je situovaný na 1. poschodí v 8-poschodovom kompletne zrenovovanom bytovom dome vrátane výťahu a s menším počtom susedov.

Nehnuteľnosť prešla úplne novou luxusnou a precíznou rekonštrukciou dokončenou v januári tohto roku (r.2023). Pôdorys patrí k najväčším a najžiadanejším aké Petržalka môže poskytnúť. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby prepájajúcou všetky obytné miestnosti a využiteľnou na šatníkové skrine a úložný priestor. Centrum bytu tvorí veľká a vzdušná obývacia izba, ktorá je kompletne a štýlovo zariadená, doplnená o kvalitné tapety. Plne vybavenej spálne kde každá noc bude očarujúca. Ďalšou časťou nehnuteľnosti je dizajnová kúpeľňa s vaňou vyhotovená s modernými obkladmi Teraco, ktoré v mnohých projektoch používajú developeri ako nadštandard. V rovnakom štýle je ladená oddelená toaleta. Ďalej druhej izby, ktorá využije potenciál budúcej hosťovskej spálne, pracovne či detskej izby.
Klenotom je však kuchyňa vybavená rohovou kuchynskou linkou na mieru v štýlových farbách, ktorá ponúka všetky vstavané spotrebiče. Nesmieme opomenúť priestor na sedenie a obrovské Francúzske okná, ktoré presvetlili a zväčšili celý priestor. Z kuchyne máme teda prístup na zasklenú loggiu s výhľadom do zeleného a tichého vnútrobloku. Príslušenstvom je aj obrovská pivnica na prízemí bytového domu s minimálnou rozlohou 5 m2 – tvoria ju dve klasické kobky.

REKONŠTRUKCIA BYTU (2023):


+ nové podlahy (kombinácia podláh: dlažba / plávajúca laminátová podlaha)
+ nové vodoinštalačné rozvody, elektrické rozvody, pripojenie na internet
+ nová kúpeľňa a sanita
+ plastové okná a Francúzske veľké okno
+ nové stierky a tapety
+ osadené nové interiérové dvere a zárubne
+ bezpečnostné dvere vyššej kvality
+ kuchynská linka na mieru vrátane zabudovaných elektrospotrebičov (digestor, varná doska, el. rúra, el. mikrovlnka zn. Gorenje, zabudovaná chladnička s mrazničkou a umývačka riadu)
+ nový nábytok spálne a obývacej izby
+ položená nová dlažba aj na loggii

Bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou – je zateplený so zrekonštruovanou strechou, disponuje čistými a udržiavanými spoločnými priestormi a novým výťahom. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a tichý vnútroblok – posedenie, park s dostatkom zelene.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Švabinského ul.; Bratislava - Petržalka
* obľúbená časť Petržalky, časť DVORY
* stav: kompletná nadštandardná rekonštrukcia (01/2023)
* poschodie: 1/8 (nie zvýšené prízemie)
* celková plocha bytu: 75,22 m² + loggia
* orientácia na dve svetové strany: Západ a Východ
* dizajnové a moderné materiály a prevedenie
* kompletne zariadený - v cene
* ihneď k nasťahovaniu bez vstupných investícií
* vyhľadávaná lokalita
* rodinné a zelené prostredie
* kompletná občianska vybavenosť
* BEZ ŤARCHY!

LOKALITA A OKOLIE:


Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Petržalka časť Dvory, ktorá zabezpečí potrebnú občiansku vybavenosť a dostupnosť na skok od centra hlavného mesta. Okolie poskytuje kvalitné bývanie bez ďalších investícií do rekonštrukcie (obľúbené nákupné centrum AUPARK, potraviny TESCO, Kaufland, Lidl – v blízkosti služby, Zdravotné stredisko Fedinova, reštaurácie a kaviarne lokálneho charakteru – priamo pri bytovom dome Základná škola Prokofievova a mnohé iné). Športové vyžitie je naozaj pestré a ulahodí každému typu športovcov – Petržalská plaváreň, bowlingové centrum. tenisové kurty Prokofievova, futbalové ihrisko, bežecké dráhy, skatepark, fitness centrá a cyklotrasy. Jazero Malý a Veľký Draždiak, množstvo parkov s možnosťou prechádzok, kde Petržalka dominuje dostatkom zelene v porovnaní s inými mestskými časťami.
Lokalita zabezpečí pohodlné a bezproblémové dopravné napojenie do centra mesta autom aj mestskou hromadnou dopravou. Zastávky MHD na dva smery sú vzdialené pár minút chôdze - linky č. 68, 93, 94, 96, 99, 196. Obchodné centrum AUPARK je vzdialené len pár zastávok MHD, do 10 minút autom.

POHĽAD MAKLÉRA:


Nadštandardná rekonštrukcia, vôňa novoty a Vami prvý krát používané spotrebiče bez nutnosti akýchkoľvek ďalších investícií? Ak ste odpovedali aspoň 3 krát ÁNO - tak ste na správnej adrese! V byte sa budete od počiatku cítiť naozaj ako doma. Nadčasová kvalitná rekonštrukcia osloví mladé rodiny a pári, ktorá neomrzí svojím prevedením – ani po rokoch spokojného bývania. Veľkou výhodou je vzdušnosť a priestrannosť nehnuteľnosti, ktorú nám ponúkajú metre štvorcové najvyhľadávanejších pôdorysov v mestskej časti.

Odporúčam vidieť!



CENA: 229.900,-EUR
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!



ID: 8181935
Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Švabinského

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Švabinského v Bratislave - Petržalka v cene 229.900,- € je o 658 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 555.000,- €
75.22 m²
Úžitková plocha 23 m² 134.33 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha75.22 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8181935 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny