Nebytové priestory na prenájom v meste Lučenec

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nebytové priestory na prenájom sú v blízkosti OD Prior a OC Galéria. Sú to dve samostatné budovy (jedna väčšia, druhá menšia so spoločným ohradeným dvorom vhodným aj na parkovanie. Budovy a priestory boli rekonštruované a majú bezbariérový vstup. Väčšia budova má výmeru 224 m2 a má hlavnú veľkú miestnosť (deliteľnú na menšie miestnosti), zasadaciu miestnosť, sklad, ďalšiu kancelársku miestnosť, šatňu, vstupnú chodbu z dvornej časti, kúpeľňu so sprchou, samostatné WC. Miestnosti majú znížený strop so svietidlami. Väčšia z budov má klimatizáciu, kamery, poplašné zariadenie a rekuperáciu( výmenu vzduchu). Vykurovanie budovy je plynové. Do budovy je bezbariérový vstup.
Ďalšia menšia budova je vo dvornej časti, má výmeru 95 m2. V rámci budovy sú tri samostatné miestnosti so samostatným vstupom z vonka. V strednej miestnosti je 2x WC, umývadlo, z jednej miestnosti je vstup na povala a skladovací priestor.
Prenajať je možné obidve budovy, kde cena nájmu je 2.550 Eur/mesiac plus energie, resp. je možné prenajať samostatne jednu z budov. Pri väčšej budove je cena nájmu 2.000 Eur /mesiac plus energie a pri menšej budove je cena nájmu 550 Eur/mesiac plus energie.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Lučenec

Na prenájom nebytové kancelárske priestory
Prenájom 150,- €
Na prenájom nebytové kancelárske priestory

Ponúkame na prenájom nebytové priestory blízko centra mesta v Lučenci vhodné na malú kanceláriu. Kancelária má 12 m2 a vlastné sociálne zariadenie/ WC, umývadlo, sprchový kút/. Kancelária má samostatný vchod...

Kancelárie 12 m2 Lučenec
Prenájom 150,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom nebytové kancelárske priestory 150,- € Kancelárie 12 m2 Lučenec prenájom