Netradičná ponuka - predaj sochárskeho ateliéru Mikovíniho ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Jedinečná ponuka sochárskeho ateliéru v lukratívnej časti Bratislavy na Mikovíniho ul.
Podlahová plocha je cca 150 m2 so samostatným vchodom z Mikovíniho ul., výška ateliéru je 5,5, m, v rámci ateliéru sa nachádza wc a kuchynka. Časť priestoru je výškovo rozdelená podestou a tvorí galériu. Pod ateliérom sa nachádza pivničný priestor o výmere cca 80 m2 prístupný z vonku z dvorovej časti ako i je spojený s ateliérom vnútorným schodiskom.
V objekte sú nové rozvody elektriky, vykurovanie vlastným plynovým kotlom.
Strecha bola nanovo preizolovaná, plastové okná.

___________________________________________

Cena je vrátane provízie realitnej spoločnosti, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis našou advokátskou kanceláriou HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru.

Tešíme sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.
Predaj Cena v RK
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ POLYFUNKČNÚ BUDOVU po kompletnej NADŠTANDARDNEJ rekonštrukcii, BA III. Nové Mesto, ul. Stará Vajnorská, celková úžitková plocha objektu je 745 m2, výmera pozemku 244...

Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto / Stará Vajnorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III. Cena v RK Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto
Stará Vajnorská
predaj