NIN-ZATON-apartmánový dom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ZATON - ponúkame na predaj krásny udržiavaný dom na pokojnom mieste s veľkou záhradou 2727 m2. Celková podlahová plocha obytného priestoru je 571,30 m2 a pozostáva zo 7 bytových jednotiek.

Na prízemí sa nachádzajú tri jednoizbové apartmány, jeden dvojizbový a jeden apartmán. Na poschodí je priestranný trojizbový byt, ktorý bol novo zrekonštruovaný a má štyri terasy, dve kúpeľne, pracovňu a šatník v jednej spálni. Dom má jeden mezonetový byt s tromi spálňami, dvoma kúpeľňami, tromi terasami a obývacou izbou a kuchyňou. Dom má pomocnú budovu, v ktorej je garáž a sklad 41.10 m2.

Ako vidno na fotografiách, dom je vo vynikajúcom stave, uprataný, zariadený, udržiavaný a pripravený na okamžitý pohyb a ako taký je na predaj. Prostredie domu je tiež udržiavané s krásnymi olivovníkmi. Táto stavba je vzdialená len 300 m od mora a krásnych pláží a je orientovaná na juhozápad. Apartmány sú skvelé pre turistické prenájmy v sezóne.

Dom je kvalitný. Okná sú vyrobené z PVC materiálu. Každý apartmán je vybavený klimatizáciou. Vo dvore je spoločný krb a prístrešok.

Podobné realitné ponuky - Budova, Nin