Nízkoenergetická inteligentná luxusná vila v Diakovciach

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

POZOR !!! Výrazná zľava na cene !!!

Ponúkame Vám novostavbu nízkoenergetickej inteligentnej Vily v tichej časti obce Diakovce. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2012 a je postavená na veľkom upravenom pozemku s množstvom pekných stromov a kríkov. Luxusná vila sa predáva kompletne zariadená. Súčasťou nehnuteľnosti sú prístrešky pre autá, Terasa s vonkajším sedením a Altánok. Vila je napojená na Tepelné čerpadlo Vzduch - Voda, ktoré vykuruje nehnuteľnosť. Kúrenie je v celom dome podlahové. Na streche je Solárny panel na ohrev teplej vody a v Technickej miestnosti je Zásobník na 300 litrov teplej vody. Vila je napojená na Alarm a Kamerový systém. V celej nehnuteľnosti sú použité kvalitné materiály a vybavenie. ( Bez dotykové vodovodné batérie v kúpeľniach a v kuchyni, dorazové dvierka na skriniach, sprchových kútoch, Toalety Geberit s dorazovou doskou a rôzne iné vychytávky, ktoré treba vidieť ) Pozemok je napojený na automatický zavlažovací systém. V celej nehnuteľnosti sú Hliníkové okná a Vchodové dvere. Okná sú s troj sklom. Interiérové dvere sú klasické, alebo posuvné. Na oknách na južnej strane nehnuteľnosti sú vonkajšie elektrické žalúzie.

Dispozičné riešenie – Vstupom do vily sa dostanete na Zádverie o rozlohe 5,4 m2 s veľkým ROLLDOROM, Obývacia izba s kuchyňou a jedálňou o rozlohe 36,7 m2, v ktorej je unikátky zavesený KRB, ktorý je ozdobou obývacej izby. kúpeľňa pri spálni je o rozlohe 4,9 m2, Spálňa o rozlohe 12,6 m2, ďalšia spálňa je o rozlohe 13,3 m2, vedľa ktorej je šatník o rozlohe 2,76 m2, veľká manželská spálňa so šatníkom o rozlohe 19,2 m2, veľká kúpeľňa o rozlohe 10 m2, detská izba o rozlohe 12,96 m2 a ďalšia z izieb o rozlohe 13,2 m2. samostatné WC o rozlohe 2,2 m2. V nehnuteľnosti sú prepojovacie chodby. V nehnuteľnosti sú ROLLDORY a ďalšie odkladacie priestory. Súčasťou domu je veľká dvoj garáž.

Lokalita – Veľmi tichá časť obce s pekným okolím. V okolí je množstvo možností na Pešo a Cyklo turistiku, Termálne kúpalisko, Veľmi dobrá dostupnosť do Šale, Galanty, Trnavy, Nitry a Bratislavy.

O cene je možné jednať.!!!

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

Bližšie informácie na t.č.:

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky - Vila, Šaľa