Tichý 3 izbový byt s krásnym výhľadom Bratislava Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Haburská 8
67 m²
7
6
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
229.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17221x zobrazená v zozname / 555x zobrazená detailne / 555x zobrazená detailne tento mesiac

3 izbový byt 67 m2 na ulici Haburská 91/8 v časti Ružinov Bratislava. Nachádza sa v panelovom bytovom dome obklopenom zeleňou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je situovaný na 6/7 poschodí na západnú stranu. Byt má balkón s vysúvateľnou markízou a pekným výhľadom na okolitú zeleň a centrum mesta. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, kúpeľne, samostatného WC a detskej izby. Jadro bytu je murované, menené vodovodné stupačky. V byte je položená plávajúca podlaha, v obývacej izbe a detskej izbe sú položené koberce a pod nimi sú parkety. Bytový dom je zateplený, výťah bol menený pred 5 rokmi a taktiež vstupné dvere. Vchod bol zrekonštruovaný minulý rok. V celom dome bola vymenená elektroinštalácia.
V okolí je plná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, obchody, trhovisko (Yeme/Fresh market), MHD, nemocnica, klientske centrum. K bytu prináleží veľká pivnica. Lokalita tohto bytu ponúka kľudné a tiché prostredie pre Vaše bývanie. Náklady na bývanie pre štyri osoby sú 185,-EUR + elektrina 36,-EUR + plyn 4,-EUR. Veľkou výhodou je možnosť kúpiť k bytu garáž, ktorá sa nachádza blízko bytového domu. Nová kúpna cena bytu je 229.500,-EUR.

Kontakt na majiteľa bytu :



Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Haburská 8

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Haburská 8 v Bratislave - Ružinov v cene 229.500,- € je o 6.330 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 37 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

229.500,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
76 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
67 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetiné
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1010 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.