TOP CENA!! Dvojgarsónka, VYNIKAJÚCA LOKALITA, NOVÉ MESTO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť STORM real Vám ponúka na predaj krásnu a útulnú dvojgarsónku na Budyšínskej ulici v Novom meste, len pár minút od centra Bratislavy. Byt má výmeru 41 m2 a priestrannú pivnicu o výmere 9 m2.
Dispozičné riešenie bytu: zo vstupnej chodby (predsiene) sa vchádza do kúpeľne osadenej vaňou, ktorá je spojená s WC s 2 oknami, obývacia izba je spojená s kuchyňou, z tejto sa vstupuje do spálne.

Byt sa nachádza na prvom poschodí tehlového domu. Dom má 4 poschodia plus povalu. Je bez výťahu.

Byt prešiel rekonštrukciou. Kúrenie má samostatné - plynový kotol (kúrenie aj teplá voda). Dvere do bytu sú bezpečnostné, vnútri v byte sú vymenené dvere len na kúpeľni, z obývacej časti do spálne sú pôvodné dvere. V spálni je položená plávajúca podlaha, v chodbe a kuchyni spojenej s obývacou časťou je nová, protišmyková, vinylová podlaha. Vymenené boli všetky rozvody vody a elektriky. Okná sú nové - vymenené za plastové, vnútorná strana okien imituje drevo, vonkajšia je biela. Na oknách v obývačkovo-kuchynskej časti a spálni sú vnútorné žalúzie - obe okná sú opatrené sieťkou (v spálni je možnosť otvárania sieťky). V kúpeľni sú dve malé okná - sklo typu drevená kôra, rovnako sú opatrené sieťkou. V kuchyni zostáva drevená kuchynská linka, s varnou elektrickou doskou a elektrickou rúrou. V obývačke môže zostať novému vlastníkovi sedacia súprava, spálňa disponuje vstavanou skriňou roll-door, ktorá je pozdĺž celej izby.
Mesačné náklady - správca+voda 69,00€ / mesačne , elektrina 15,00€ / mesačne , plyn 25,00€ /. Byt je kúpou voľný.
Popis lokality
Byt je situovaný v obľúbenom Novom Meste, pri Tehelnom poli neďaleko Trnavského mýta. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza komplexná občianska vybavenosť: škôlka, základné školy, stredné školy, Poliklinika Tehelná, pošta, PNS stánok, reštaurácie, kaviarne, obchodíky, Lidl, MHD vrátane električky. Pár minút na pešo je Vám k dispozícii krásne detské ihrisko Nová doba, nový areál Jama, zimný štadión Ondreja Nepelu, Národné tenisové centrum, športovo-rekreačný areál jazera Kuchajda, národný futbalový štadión, Stará Tržnica, OC Centrál aj OC Polus. Lokalita predurčuje tento byt byť i vhodnou investičnou príležitosťou. K bytovému domu patrí vnútorný dvor, kde si môžete odparkovať auto.

Cena bytu je 115.000 EUR plus provízia pre rk 1.700 EUR. Pri rýchlom jednaní dohoda o cene (kozmetická úprava) bytu možná.
PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, s možnosťou využiť bezplatného znalcu v bankovej inštitúcii, spolupracujeme so všetkými bankami)
OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atd)
PRÁVNY SERVIS:
- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe,vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkododom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva
Zaplatíme za Vás:
- správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.
Spoločnosť STORM real s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Združenia realitných kancelárií Slovenska.
COPYRIGHT STORM real s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie STORM real s.r.o..

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.
Kontakt:
STORM real s.r.o.

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Nové Mesto