NOVÁ CENA - PREDAJ, multifunkčný priestor, 156m2, Dúbravka - Bazovskéh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj jednopodlažný, multifunkčný priestor, zrekonštruovaný v roku 2010, s celkovou podlahovou plochou 156,5 m2 v tichej lokalite Dúbravky, na ulici Bazovského 2 v Bratislave.

Budova prešla v roku 2010 nasledovnou rekonštrukciou: elektroinštalácia, vodoinštalácia, kanalizácia, samostatný kotol a ohrev úžitkovej vody, strecha, výmena okien za plastové s interiérovými žalúziami (bezpečnostné kľučky). Priestor je vybavený alarmom s pohybovými čidlami.

VÝMERY:
Pozemok: 160 m2
Zastavaná plocha: 155 m2
Parkovanie pred budovou: 35 m2

DISPOZÍCIA:
Priestor je aktuálne dispozične riešený ako gynekologická ambulancia so zákrokovňou. Samostatný vstup je riešený z Bazovského ulice. Pozostáva z recepcie s čakárňou, ambulancie, doktorskej izby / kancelárie s kúpeľňou, zákrokovne, stacionáru a odpočivárne, kuchynky a prezliekárne. Miestnosti sú prístupné z hlavnej chodby, ktorá prechádza priestorom. V rámci priestoru sú celkovo 3 kúpeľne s toaletami. Všetky hlavné miestnosti sú presvetlené veľkými oknami. Priestor má vysoké stropy.

Je multifunkčne riešený, ľahko zmeniteľný na kancelárie, obchodné, alebo iné priestory, taktiež vhodný aj ako bytový priestor, prípadne ubytovňa s viacerými bunkami.

Okolie je plne zelené a prevažuje tu malopodlažná, prevažne bytová zástavba.
Výborná občianska vybavenosť: v tesnej blízkosti je autobusová a električková zástavka MHD.

CENA: 175.000,- EUR

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Bratislava - Dúbravka