NOVÁ VÝSTAVBA - SLNEČNÉ APARTMÁNY A DOMY PRI MORI - COSTA BLANCA

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
180 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
260.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28566x zobrazená v zozname / 2138x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

NÁJDITE SI SVOJ DRUHÝ DOMOV PRI MORI! KDE?

Na pobreží COSTA BLANCA - najnavštevovanejšej a veľmi populárnej oblasti ŠPANIELSKA s jedinečnou klímou, ktorá ponúka viac ako 300 slnečných dní v roku a priemernú ročnú teplotu 20 °C. Nájdete tu množstvo úžasných miest priateľských k návštevníkom, ktoré uspokoja všetky chute a záujmy. Nádherné výhľady, rozmanité kontrasty, stredomorský životný štýl a azúrové pláže ako pozadie pre VÁŠ NOVÝ ŽIVOT!

Ponúkame REZIDENČNÉ PROJEKTY V NOVEJ VÝSTAVBE vo vysokom štandarde - apartmány, duplexy, mestské domy a vily situované v malebných a moderných mestách a oblastiach pobrežia Costa Blanca ako sú BENIDORM, BALCONES DE FINESTRAT, CALPE, VILLAJOYOSA, TORREVIEJA, ALICANTE medzi nedotknutými plážami s modrou vlajkou a s ľahkým a nenáročným prístupom z letiska Alicante / Elche.

Vybrané lokality sa nachádzajú v dostupnosti všetkých služieb občianskej vybavenosti, na skok od mestských parkov, škôl, nákupných centier, promenád plných života s reštauráciami s vynikajúcou gastronómiou, miestnymi kaviarňami a barmi, cyklotrasami, golfovými rezortami či zábavnými parkami. Nudiť sa tu rozhodne nebudete!

Rezidencie navrhnuté a budované renomovanými španielskymi aj nadnárodnými stavebnými spoločnosťami s dlhoročnými skúsenosťami s vášňou vytvoriť maximálne funkčné bývanie na privilegovaných miestach s výhľadmi na Stredozemné more. Esteticky koncipované v snahe splynúť s prostredím a zároveň rešpektovať prírodné krásy, ktoré ich obklopujú. Bývanie navrhnuté do detailov, ktoré skutočne očarí.

Môžete si vybrať so širokej škály ponúk, lokalít a špecifikácií s ohľadom na vlastné nároky, potreby a rozpočet. Komfort tohto typu bývania dopĺňa vybavenie, ktoré máte denne k dispozícii - komunitné spoločné terasovité priestory a záhrady s vonkajšími a vnútornými bazénmi (lobby bary vo vybraných projektoch), športovými ihriskami, detskými ihriskami, relax zónami, fitness, minigolf a mnohými ďalšími...

- VÝNIMOČNÉ PANORAMATICKÉ VÝHĽADY NA MORE
- PÁR METROV OD SLNEČNÝCH PLÁŽÍ
- ŠPIČKOVÝ DIZAJN A VYBAVENIE
- BEZKONKURENČNÁ HODNOTA ZA PENIAZE
- VRÁTANE ZARIADENIA A VYBAVENIA (vo vybraných projektoch)
- V BLÍZKOSTI LETISKA ALICANTE

Nepremeškajte UVÁDZACIE CENY. na byty vo výstavbe!
- prízemné byty so záhradou - od 260.000€
- byty s terasou na ostatných podlažiach - od 220.000€
- duplexné penthouse - od 580.000€
- samostatné domy/vily - od 650.000€

NEVÁHAJTE NÁS OSLOVIŤ A ZÍSKAŤ VIAC INFORMÁCIÍ O JEDNOTLIVÝCH PROJEKTOCH.

Väčšina z projektov už úspešne odštartovala výstavbu a predaj a pokračuje novými etapami. Dokončené etapy majú svojich nových majiteľov.
Aktuálne sú v ponuke (s možnosťou okamžitej rezervácie) etapy vo fáze začatej výstavby. Predpokladaný čas dokončenia 2024/2025 .


Naša spoločnosť ponúka komplexný servis a poradenstvo pri kúpe vysnívanej nehnuteľnosti na Costa Blanca. Zabezpečíme bezproblémový právny servis, tlmočnícke a prekladateľské služby.


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške približne 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

260.000,- €
Cena nehnuteľnosti 64.900,- € 260.000,- €
180 m²
Zastavaná plocha 7 m² 180 m²
90 m²
Celková rozloha 34 m² 140 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha180 m²
Celková rozloha90 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny