PREDANÉ ❗️ Nové ❗️ 1 Izbový byt na predaj, Partizánske - ŠípoK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Malinovského
35 m²
5
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
69.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

42240x zobrazená v zozname / 3268x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 1 izbový byt, ktorý sa nachádza na sídlisku Šípok v Partizánskom. Bytový dom je postavený na dolnom Šípku ma prístupovú asfaltovú cestu, parkovanie je pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený, ma výťah. Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí, je v osobnom vlastníctve. Byt prešiel pred 5 rokmi kompletnou rozsiahlou rekonštrukciou. K bytu patrí pivnica a krásna veľká lodžia.

Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie , je priestranný, slnečný a svetlý. Celková rozloha bytu je 35 m2. Vstupom do bytu prídeme na vstupnú chodbu z ktorej je vstup do kúpeľne zo sprchovým kútom, umývadlom, skrinkami a priestorom na umiestnenie práčky. Ďalej sa z chodby dostaneme na samostatnú toaletu. V chodbe je dostatočný priestor na umiestnenie skrinky a botnika.

Priamo z chodby je vstup do priestrannej kuchyne, ktorá ma novú kuchynskú linku - biely lesk. V linke je zabudovaná elektrická rúra, plynová varná doska, mikrovlnka, veľká chladnička s mrazničkou a je spojená s menším jedálenským pultom. Kuchyňa ma dostatočne veľký priestor, ktorý umožňuje vytvoriť v kuchyni zároveň aj obývací kútik z rohovou sedacou súpravou, ma miesto na televízor a televízny stolík, poprípade skrinku.

Z kuchyne je vstup do spálne. V spálni sa nachádza stavaná skriňa 3,20 m dlhá. Skriňa ma veľký úložný priestor zo 6 hlbokými zásuvkami, má posuvné otváranie, jednu posuvnú časť tvorí veľké zrkadlo. V spálni je namontovaná klimatizácia, ktorá slúži na chladenie a zároveň aj na kúrenie. Spálňa ma výstup na veľkú lodžiu, ktorá má zhotovenú dlažbu a ma zaujímavý výhľad na okolie.

Byt ma plastové okná, vnútorné žalúzie, klimatizáciu, znížené stropy, kúpeľňa a toaleta ma zhotovené samostatné vetranie. Podlahu má kuchyňa s obývacou časťou, kúpeľňa, toaleta, lodžia. V spálni je plávajúca podlaha. Steny majú omietky - umývateľné. Osvetlenie je bodovými svetlami. Stúpačky boli menené. V byte je nová elektroinštalácia, nové potrubie vody a odpadu. Interiérové dvere nové s drevenými obložkami. Vstupné dvere bezpečnostné nové .

Čo dodať ? !



K bytu nemám žiadne výhrady, práve naopak môžem ho na kúpu iba odporúčať. Výhodou je lokalita, dispozícia bytu, dostupnosť obchodov, potravín, škola, škôlka a mnoho ďalších výhod.

Ak hľadáte priestranný , slnečný a útulný bytík, tak verím , že táto ponuka je vhodná práve pre Vás.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma bez váhania prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vám rada tento pekný bytík ukážem.

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné zabezpečím. :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Partizánskom na ulici Malinovského

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Malinovského v Partizánskom v cene 69.990,- € je o 10.141 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-73...

Pozícia realitnej ponuky

69.990,- €
Cena nehnuteľnosti 49.990,- € 69.990,- €
35 m²
Celková rozloha 35 m² 37 m²
35 m²
Úžitková plocha 35 m² 37 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodie5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-739070 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.