Predané!!!!! 2-izbový byt na predaj, Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Mierová
53 m²
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22628x zobrazená v zozname / 2615x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj dvojizbový byt v Banskej Štiavnici.

Dvojizbový byt s celkovou rozlohou 53 m2 sa nachádza v štvorposchodovom zateplenom bytovom dome s novou strechou na prvom poschodí. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch izieb, kúpeľne s umývadlom a vaňou a samostatným WC. Z priestrannej obývacej izby sa dostaneme na balkón s výhľadom na les. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ( elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu ). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - nové elektrické rozvody, podlahy s keramickou dlažbou a izbách drevené parkety, plastové okná, vstavané skrine na mieru na chodbe a aj v spálni, kompletne prerobená kúpeľňa aj WC. Byt je orientovaný na západnú stranu a súčasťou je aj pivnica. V byte je zavedený káblový internet aj TV. Predáva sa po dohode aj so zariadeným. Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby cca 180€. Parkovanie - verejné priamo pri bytovom dome, ku ktorému je bezproblémový prístup po asfaltovej ceste. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

Byt je voľný ihneď a bez potreby ďalších úprav.



V prípade rýchleho a seriózneho jednania je možná dohoda na cene!!!

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Banskej Štiavnici na ulici Mierová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Mierová v Banskej Štiavnici v cene 105.000,- € je o 1.744 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Banskej Štiavnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Banskej Štiavnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905414.., uveďte číslo ponuky ZR-74...

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.000,- € 125.000,- €
53 m²
Celková rozloha 48 m² 66 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-740761 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny