PREDANÉ ❗️ 2 Izbový byt na predaj, Partizánske - blízko Centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Školská
57 m²
3
3
2
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
82.000,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

20080x zobrazená v zozname / 2349x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality . sk - ponúka na predaj 2 izbový byt v blízkom Centre mesta Partizánske. Byt je v osobnom vlastníctve nachádza sa na 3 poschodí v tehlovom bytovom dome. Celková rozloha bytu je 57 m2. Predávaný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom má novú strechu a je plánovaná rekonštrukcia spoločných priestorov vrátane vstupných dverí. K bytu patria 2 pivnice.

Byt ma zaujímavé dispozičné riešenie, priestrannú obývaciu izbu so vstupom priamo s chodby. S chodby sa dostaneme aj do kúpeľne v ktorej je vaňa, umývadlo, priestor pre práčku, ďalej na samostatnú toaletu a do kuchyne. V kuchyni je vstup do spálne. Byt je po rekonštrukcii. Ma nové rozvody vody, elektriky, odpadu - nové stupačky v celom bytovom dome. Okná sú plastové, steny stierky, stropy znížené zateplené s parozábranou. V kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie - elektrické platne. Obývacia izba a spálňa sa vykuruje pomocou gamat - sú nové. Podlaha plávajúca, parkety, dlažba.

Jadro je na novo vymurované, na ohrev teplej vody slúži menší bojler. Na oknách sú vnútorné žalúzie, V kuchyni a spálni sú namontované aj vonkajšie žalúzie. Rohová kuchynská linka robená na mieru ma zabudované spotrebiče. Interiérové dvere nové, vstupné dvere nové bezpečnostné. Majiteľka sa pri rekonštrukcii pohrala s interiérom, čím vytvorila útulné bývanie. Okná sú otočené tak, aby mal majiteľ bytu maximálne súkromie.

Voči bytu nemám žiadne výhrady na kúpu odporúčam ! Výhoda zeleň okolo bytového domu a blízkosť centra mesta, kde je k dispozícii všetká potrebná občianska vybavenosť.

Zaujala Vás moja ponuka ? Presvedčte sa sami o výhodách bývania v tomto byte :)

Dohodnite si obhliadku a ja vám rada byt ukážem. Volajte na tel. číslo , alebo mailom

V prípade ak zvažujete kúpu na hypotéku, rada vám všetko potrebné vybavím k vašej maximálnej spokojnosti.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom na ulici Školská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Školská v Partizánskom v cene 82.000,- € je o 2.162 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Pozícia realitnej ponuky

82.000,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
57 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
57 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuszrušené
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-721105 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.