PRENAJATÉ ❗️ 2 Izbový byt na prenájom, Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
51 m²
4
neuvedené
2
čiastočne prerobený
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
450,- € PRENAJATÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

57252x zobrazená v zozname / 3510x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na prenájom 2 izbový byt, ktorý sa nachádza sa v tichej lokalite v blízkosti centra mesta. Bytový dom je tehlový, nie je zateplený, nemá výťah, ma 4 poschodia. Parkovanie na vybudovanom parkovisku priamo pri dome. Byt je v osobnom vlastníctve, prešiel rekonštrukciou, prenajíma sa komplet aj so zariadením. K bytu patrí pivnica a lodžia.

Byt sa nachádza na 3 poschodí, celková rozloha bytu je 51 m2. Pozostáva so vstupnej chodby, samostatnej toalety, Kúpeľne, ktorá je vybavená sprchovým kútom, umývadlom, práčkou. Ďalej sa s chodby dostaneme do kuchyne. Vybavenie kuchyne je štandardné, kuchynská linka, sporák, chladnička, stôl stoličky, mikrovlnka. Na chodbe je k dispozícii šatník - skriňa. S chodby sa vchádza do dvoch izieb, ktoré sú navzájom prechodové. V obývacej izbe sa nachádza sedačka, nábytok, televízor, v spálni je manželská posteľ, váľanda, skriňa, východ na lodžiu. Okná sú plastové.

Poplatok na začiatok prenájmu spolu vo výške 3 X 450EUR - spolu 1350 Eur. Prednosť ma 2 členný pár. Nie sú povolené domáce zvieratká.

1x nájomné 450 eur



1x zábezpeka 450 eur na nábytok

1x 450 eur - poplatok



Ak hľadáte prenájom v Partizánskom, tak ma kontaktujte na mail alebo na tel. čísle .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 450,- € je o 5 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

450,- €
Cena nehnuteľnosti 450,- € 460,- €
51 m²
Celková rozloha 51 m² 61 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-742358 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.