PREDANÉ ❗️ 3 Izbový byt na predaj, Partizánske - Malá Okružná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Malá okružná
83 m²
4
zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
82.500,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

24905x zobrazená v zozname / 2885x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 3 izbový byt v Partizánskom - časť Malá Okružná. Bytový dom je panelový ma 4 poschodia, prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, je zateplený ma prístupovú asfaltovú cestu, parkovanie priamo pred bytovým domom. Bytový dom nemá výťah. Predávaný byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí je v osobnom vlastníctve, prešiel čiastočnou rekonštrukciou, predáva sa bez zariadenia. Byt nemá balkón, ale zato ako bonus patria k nemu dve krásne veľké murované pivnice, ktoré sa nachádzajú priamo pod bytom s menšími plastovými oknami na vetranie.

Predávaný byt má celkovú rozlohu 83 m2. Prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou. Ma výborné dispozičné riešenie. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, samostatnej toalety, s priestrannej kúpeľne v ktorej sa nachádza murovaný sprchový kút, vymurovaný priestor na práčku, umývadlo, a dostatočne veľký priestor na umiestnenie kúpeľňového nábytku. S chodby sa ďalej dostaneme do jednej s izieb, ďalej do obývacej izby s ktorej je vstup do spálne a kuchyne. Kuchyňa je priestranná ako všetky izby.

Okná sú plastové, steny stierky, podlaha dlažba, plávajúca. V byte boli menené rozvody vody, odpadu, nová elektrická rozvodová skrinka ( ističe ). Vstupné dvere sú bezpečnostné, interiérové dvere nové.

Čo dodať na záver ?



Aj keď predávaný byt prešiel iba čiastočnou rekonštrukciou je možné v ňom okamžite bývať. Výhodou bytu je možnosť prerobenia podľa svojich predstáv, lokalita, autobusová zastávka, škola, škôlka, obchody, služby, potraviny nachádzajúce sa blízko bytového domu. Do mesta sa dostaneme približne za 12 minút pešou chôdzou. Veľkou výhodou sú murované 2 pivnice , ktoré sa nachádzajú priamo pod bytom.

Po zvážení všetkých plusov a mínusov tohto bytu, môžem byt smelo odporúčať na kúpu menšej, ale i viacčlennej rodine. Ľuďom, ktorý hľadajú tichú lokalitu a neobľubujú vyššie poschodia.

Ale rozhodnutie už nechám na Vás : ). Ak Vás moja ponuka zaujala, alebo hľadáte priestrannejší byt a nechýba Vám balkón, ale potešia Vás dve veľké pivnice, ktoré sú čisté a majú udržiavané spoločné priestory, tak myslím, že táto ponuka je vhodná práve pre Vás .

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na

V prípade kúpi na hypotéku, Vám všetko zabezpečím a prerátam Vám vopred aj splátky a pomôžem Vám vybrať tu najvhodnejšiu banku, aby ste boli maximálne spokojní.

Teším sa na obhliadku a na možnú spoluprácu v prípade kúpi. :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom na ulici Malá okružná

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Malá okružná v Partizánskom v cene 82.500,- € je o 16.980 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

82.500,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
83 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
83 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha83 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-745491 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny