Predané – dva rodinné dom na predaj, v obci Hodruša Hámre.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Hodruša - Hámre
Ulica.: .
236 m²
816 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

103475x zobrazená v zozname / 9745x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj dvoch rodinných domov v obci Hodruša - Hámre v tichom prostredí Štiavnických vrchov.
Domčeky sa nachádzajú v pamiatkovej zóne v krásnom a malebnom prostredí na slnečnom pozemku s prístupom z asfaltovej cesty a posledných 60m chodníčkom. Svojou osobitou a jedinečnou polohou vo vás vyvolajú neopísateľný pocit a predstavu súkromia plného zelene a nádherných výhľadov. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku o celkovej výmere 816 m2, z toho záhrada je na 580 m2. Nehnuteľnosti je možné po úpravách využívať ako na trvalé bývanie, tak aj na chalupárčenie.
Prvá nehnuteľnosť je dom v pôvodnom stave, ktorý pozostáva z kuchyne, špajzy, dvoch izieb, kúpeľne so samostatným vchodom a dielne. Okná na dome sú drevené. Vykurovanie je na tuhé palivo a voda je ohrievaná elektrickým bojlerom. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu 230V / 380V. Druhá nehnuteľnosť je dom v pôvodnom stave s nutnosťou celkovej rekonštrukcie.
V obci je dobrá občianska vybavenosť a čo by ste kameňom dohodili je mesto Banská Štiavnica, ktoré Vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času ako napr. návštevy reštaurácií, kaviarničiek, čajovní, vinární, pivární, divadlo, Banka lásky, Kalvária, banské múzeum, bane, botanická záhrada a mnohé iné. Milovníkov turistiky osloví množstvo turistických aj cyklo trás v Štiavnických vrchoch, pre vášnivých plavcov a ľudí hľadajúcich relax sú lákadlom štiavnické tajchy – Hodrušské jazero len cca 5 km a lyžiari určite neodolajú lyžiarskemu stredisku Salamandra vzdialené len 10 minút.
Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hodruši - Hámroch na ulici .

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Hodruši - Hámroch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905414.., uveďte číslo ponuky ZR-65...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku816 m²
Zastavaná plocha236 m²
Celková rozloha816 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-657665 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.