Predané! Exkluzívne - jednoizbový byt na predaj, Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Michalská
52 m²
1
1
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
78.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

57684x zobrazená v zozname / 5243x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj vkusne a príjemne zariadený jednoizbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Banskej Štiavnici.

Byt s celkovou rozlohou 52 m2 sa nachádza v bytovom kamennom dome na prvom poschodí. Pozostáva z kuchyne, veľkej priestrannej izby, kúpeľne s WC, umývadlom a sprchovým kútom. Byt je kompletne zrekonštruovaný a predáva sa komplet aj so zariadením. Má nové plastové okná s roletami, drevenú podlahu, kúrenie je elektrické a tiež na tuhé palivo v pôsobivých keramických kachliach, ktoré prepožičiavajú interiéru štýlový ráz. Vodu ohrieva elektrický bojler. Byt disponuje vysokými stropmi a je orientovaný na južnú a východnú stranu. Vedľa domu sa nachádza priestor na trávenie voľného času v lone prírody. Jednoposchodový bytový dom sa nachádza v tichej lokalite v časti Michalka len pár minút pešej chôdze do centra mesta.

Nehnuteľnosť je vhodná na celoročné bývanie ako aj na investíciu.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Banskej Štiavnici na ulici Michalská

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Michalská v Banskej Štiavnici v cene 78.000,- € je o 127.327 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Banskej Štiavnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Banskej Štiavnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905414.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

78.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 181.000,- €
52 m²
Celková rozloha 40 m² 59 m²
52 m²
Úžitková plocha 50 m² 52 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Počet poschodí1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-700953 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.