Predané - Exkluzívne - meštiansky rodinný dom na predaj, Pukanec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Pukanec
Ulica.: Štiavnická cesta 8
180 m²
410 m²
predaj - Rodinný dom
79.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

97084x zobrazená v zozname / 13680x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj meštianskeho rodinného domu v centre malebnej obce Pukanec neďaleko Banskej Štiavnice.
Dom s obytnou plochou 180m2 je postavený na pozemku o rozlohe 410m2., ktorý prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2008 – nové elektrické rozvody, vodovod, plynové kúrenie aj krb na pevné palivo. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s krbom, spálne s prechodovým šatníkom, ďalšej izby s pôvodnými funkčnými kachľami a oknom do záhrady, prepojenou s priestrannou kúpeľňou s vaňou, WC a sprchovým kútom a tiež oknom do záhrady. Cez priestrannú slnečnú chodbu, ktorá sa dá využiť aj ako zimná záhrada sa dostanete do ďalšej miestnosti s WC a umývadlom, ktorá sa dá využiť ako práčovňa alebo technická miestnosť. Do štýlovo zariadenej kuchyne sa dá nainštalovať sporák na tuhé palivo nakoľko sa tu nachádza aj komín. Dom má do ulice osadené plastové okná, avšak do záhrady má zachované pôvodné drevené. Zachované sú aj pôvodné drevené podlahy, kazetové drevené dvere a vysoké stropy. Ohrev vody aj kúrenie v dome zabezpečuje plynový kotol. Voda je obecná. Dom je celý podpivničený a pozostáva z troch samostatných pivníc. Majú široké využitie, ako skladovacie priestory na ovocie, zeleninu, klenbovú pivnicu na víno. Podkrovie je možné využívať ako skladovací priestor alebo je možnosť vybudovať si ďalší obytný priestor.
Na pozemku sa nachádza garáž aj samostatne stojaca budova, ktorá sa dá využiť na letnú kuchyňu s krbom, prípadne dielňu pre domácich majstrov.
Malý ale pôsobivý dvor spolu so záhradkou poskytuje priestor na oddych a relax.
Uvedená nehnuteľnosť svojim riešením dáva možnosť využívať ju ako na trvalé bývanie, tak aj ako chalupu.
Obec Pukanec s bohatou históriou disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, možnosťami turistiky, hubárčenia, cyklistiky ako aj blízkosť Štiavnických vrchov, tajchov a samotnej Banskej Štiavnice.
Táto nehnuteľnosť môže byť vaša aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.
Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pukanci na ulici Štiavnická cesta 8

Inzerovaný rodinný dom na ulici Štiavnická cesta 8 v Pukanci v cene 79.000,- € je o 73.692 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Pukanci. Rozloha je o 25 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pukanci.

Pozícia realitnej ponuky

79.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 350.000,- €
410 m²
Rozloha pozemku 150 m² 6169 m²
180 m²
Úžitková plocha 1 m² 2924 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku410 m²
Úžitková plocha180 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-631821 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny