NOVÉ !!! GARZÓNKA NA PREDAJ, PARTIZÁNSKE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality.sk - Vám ponúka na predaj garsónku, ktorá sa nachádza v Partizánskom časť Veľká Okružná. Bytový dom v ktorom sa nachádza prešiel taktiež rozsiahlou rekonštrukciou. Ma novú strechu, nové výťahy, je zateplený. Postavený v rovinatom teréne s krásnym výhľadom na horu. Parkovanie je bezproblémové priamo pri bytovom dome. Stavba je panelová má 12 poschodí. K bytu patrí pivnica.

Garsónka sa nachádza na 9 poschodí. Je v osobnom vlastníctve. Prešla kompletnou rozsiahlou rekonštrukciou. Jej rozloha je 25 m2. Predáva sa aj so zariadením. Má spoločnú vstupnú uzavretú chodbu s ďalšími dvomi bytmi. Vstupom do garsónky sa dostaneme na vstupnú chodbu z ktorej sa vchádza do kúpeľne, na samostatnú toaletu a do izby.

V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, priestor na práčku. V priestrannej izbe je kuchynská linka, sporák, sedačka, nábytok. Okná sú plastové, podlaha plávajúca, dlažba. Steny omietky. Jadro murované. Vstupné a vnútorné dvere nové. Rozvody elektriny, vody, odpadu, kúrenia nové. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, škola, škôlka, detské ihriská, zastávka autobusu. Do centra mesta sa pešou chôdzou dostaneme asi za desať minút. Tam sa nachádza všetká potrebná občianska vybavenosť, vlakové a autobusové spojenie.

VÝHODY ?... Stav garsónky, možnosť okamžitého nasťahovania bez potrebných úprav, poloha bytového domu, tichá lokalita, výhľad na horu, parkovanie. Isto treba vidieť !!! Posúďte sami !!!

ODPORÚČAM !!!

Možnosť kúpy garsónky je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru priamo v našej kancelárií. Bližšie info. vám rada poskytnem na tel. čísle alebo na

Podobné realitné ponuky