Rodinný dom a krásny kus prírody na predaj v obci Repište.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť ponukou na predaj nadštandardného rodinného domu v obci Repište okres Žiar nad Hronom v krásnom a tichom prostredí Štiavnických vrchov.
Moderný dom s prepracovanými detailmi, na ktorých je vidieť rukopis skúseného architekta, postavený z kvalitných materiálov je celoklimatizovaný s úžitkovou plochou 206 m2. Nachádza v tichej časti s dobrými susedmi na oplotenom pozemku o celkovej rozlohe 381 m2 a nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Prístup je bezproblémový po udržiavanej asfaltovej ceste s vlastnou odstavnou plochou pre domom. Je napojený na elektrickú energiu 230/380 V, voda je zabezpečená z vlastnej vŕtanej studne, odpad je zvedený do vlastnej žumpy. Dom je postavený z tehál, zateplený, doplnený kamenný dekoračným obkladom, strecha je sedlová plechová – imitácia škridly, okná plastové s vonkajšími roletami s elektrickým ovládaním a je zabezpečený alarmom. V celom dome je dlažba. Kúrenie je elektrické podlahové. Dom je orientovaný na východ s nádherným a očarujúcim výhľadom na okolité lesy Štiavnických vrchov a lúk. Prístup do domu je z dvoch strán – hlavný vchod od cesty cez prístrešok s príjemným posedením do vrchného podlažia a na spodné podlažie sa dostanete aj zo záhrady cez vkusnú drevenú terasu. Na vrchnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, 3 samostatné priestranné izby, z dvoch sa dostanete na priestrannú terasu s nádherným výhľadom, kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom, samostatné WC s umývadlom a schodisko na spodné podlažie. Tu sa nachádza chodba s vinotékou, spálňa, práčovňa s kotolňou, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a pútavým hviezdnym stropom, samostatné WC s umývadlom a veľká miestnosť, ktorú tvorí kuchyňa, jedáleň a spoločenská časť spolu s krbom na tuhé palivo, z ktorej sa dostanete na príjemnú slnečnú záhradu so zavlažovaním.
Dom je vkusne zariadený moderným nábytkom so štýlovými doplnkami, vybavený modernými spotrebičmi a predáva sa kompletne zariadený.

Uvedená nehnuteľnosť dáva možnosť využívať ju na trvalé bývanie alebo na rekreáciu okamžite bez ďalších investícií.

Obec Repište sa nachádza v ochrannej zóne Geoparku a je vzdialené len 20 minút od okresného mesta Žiar nad Hronom a taktiež 20 minút od mesta Banská Štiavnica, ktoré Vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času. Milovníkov turistiky osloví množstvo turistických aj cyklo trás v Štiavnických vrchoch, pre vášnivých plavcov a ľudí hľadajúcich relax sú lákadlom štiavnické tajchy. Liečebné termálne kúpele v Sklených Tepliciach sú vzdialené len 5 minút cesty.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Podobné realitné ponuky