Nové !!! Objekt - dom na prenájom, Malé Bielice - Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality. sk - ponúka na prenájom rodinný dom - objekt na bývanie, alebo podnikanie. Objekt môže slúžiť aj ako ubytovňa na prenájom viacerých osôb s možnosťou dostatočného priestoru na parkovanie áut. Ponúkaný objekt na prenájom sa nachádza na hlavnom ťahu smer Topoľčany, Prievidza a Bánovce nad Bebravou.

Objekt ma 2 podlažia so samostatným vstupom. Obe podlažia sa dajú využiť na bývanie, alebo spodná časť na podnikanie či kanceláriu a druhé podlažie na bývanie. Využitie podľa potreby a svojho uváženia. Na spodnom podlaží sa nachádza jedna väčšia miestnosť, menšia kuchynka, kúpeľňa a samostatná toaleta. Na poschodí, ktoré má svoj samostatný vstup z vonku sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchynka a jedna väčšia miestnosť s východom na balkón.

Objekt sa ponúka na prenájom aj so zariadením + dohoda možná. Je v osobnom vlastníctve. Je takmer novo vystavaný. Ma valovú novú strechu, podlahy dlažba, plastové okná a dvere. Je napojený na všetky inžinierske siete, vodu, elektriku, plyn, kanalizáciu. Objekt ma svoj vlastný vstup a je oplotený. Práve na ňom prebieha dohotovenie strechy.

Hľadáte ubytovanie pre zamestnancov ? Alebo podnikáte a potrebujete priestor na firemné účely, ale zároveň aj na bývanie s väčším parkovaním ?

Práve sa Vám ponúka príležitosť využiť túto ponuku !!!

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na

Podobné realitné ponuky

Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske
Prenájom 2.000,- €
Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske

Center Reality. sk - ponúka na prenájom Rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Prenajímaný rodinný dom je v osobnom vlastníctve , prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka ubytovanie až pre...

Rodinný dom 106 m2 Hradište / .
Prenájom 2.000,- €