Predané! Rodinný dom na predaj, Ladzany okres Krupina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Ladzany
Ulica.: .
281 m²
predaj - Rodinný dom
39.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23958x zobrazená v zozname / 7168x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť ponukou v exkluzívnom zastúpení na predaj rodinného kamenného domu v malebnej obci Ladzany na úpätí Štiavnických vrchov.

Starý kamenný dom sa nachádza v tichej časti s príjemnými susedmi na slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 281 m2 s možnosťou využívania záhrady o rozlohe 518 m2. Dispozične pozostáva z kuchyne, dvoch izieb, kúpeľne s vaňou a WC. Interiér domu prešiel rekonštrukciou v roku 2005. Okná sú drevené, strecha sedlová škridlová s potrebnou rekonštrukciou. V ďalšej časti domu sa nachádza komora so samostatným vchodom a dreváreň. V dome je zavedená elektrina, obecný vodovod a septik. Vodu ohrieva elektrický bojler a kúrenie je na tuhé palivo. Na pozemku sa nachádza aj dielňa s prechodom do záhrady. Pred domom je malá záhradka. Prístup na pozemok je bezproblémový po asfaltovej ceste cez bránu s bráničkou.

Uvedená nehnuteľnosť svojim riešením dáva možnosť využívať ju ako chalupu, prípadne si ju prispôsobiť aj na trvalé bývanie. Je to prostredie priam stvorené na oddych a relax.

Obec Ladzany s bohatou históriou a nádhernou okolitou prírodou vám ponúka viacero možností na oddych - turistiku v očarujúcich Štiavnických vrchoch, hubárčenie, prípadne relax v kúpeľnom meste Dudince, ktoré sú vzdialené len 10 minút. Okresné mesto Krupina s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 20 minút cesty.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ladzanoch na ulici .

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.000,- € 285.000,- €
281 m²
Celková rozloha 82 m² 2369 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha281 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-691956 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.