PREDANÉ ❗️ Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Pažiť - Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Pažiť
585 m²
880 m²
4
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
125.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

74397x zobrazená v zozname / 8359x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom v obci Pažiť - okres Partizánske. Rodinný dom je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku o rozlohe krásnych až 880 m2. Pozemok je široký 22 m a dlhý 49 m. Rodinný dom je v osobnom vlastníctve. Časom prešiel z vnútornej strany čiastočnou rekonštrukciou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - plynová a elektrická prípojka, obecná kanalizácia, verejný vodovod, ďalej sa na pozemku nachádza funkčná studňa.

Dom je 4 izbový a má jedno podlažie, čiastočne je podpivničený. Pozostáva so vstupnej verandy a chodby, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a 4 izieb. Dispozične je zaujímavo riešený - je tu možnosť pozmeniť dispozíciu v prípade rekonštrukcie podľa svojich predstáv. Na dome boli vymenené okná a vstupné dvere za plastové. Podlaha dlažba, plávajúca, dlážkovina v jednej izbe. Steny stierky.

Strecha je pôvodná k domu patrí prístavba využívaná na odkladanie náradia a druhá časť prístavby využívaná na posedenie. Dom je čiastočne podpivničený, vstup do pivnice je z vonkajšej časti, v pivnici sa nachádza plynový kotol pomocou ktorého sa vykuruje celý dom - ústredné kúrenie.. Pozemok je celý oplotený s prístupovou bránou, je vysadený trávnatým porastom.

Môj pocit z celkovej nehnuteľnosti bol veľmi príjemný. Aj keď je domček starší je udržiavaný. Milo ma prekvapila tichá lokalita a krásny slnečný široký pozemok. Ďalej si viem predstaviť v prípade rekonštrukcie pozmenenie dispozičného riešenia, ktoré dá domčeku nový módny vzhľad s možnosťou príjemného bývania, len pár minút vzdialenej obce od okresného mesta Partizánske. Obec je rozvíjajúca sa so základnou občianskou vybavenosťou.

NA KÚPU ISTO ODPORÚČAM !



TREBA VIDIEŤ A TAK SA OSOBNE PRESVEDČIŤ O VÝHODÁCH DOMU A LOKALITE VHODNEJ NA BÝVANIE !

Preto, ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na Rada zodpoviem na Vaše otázky a v prípade záujmu si dohodneme obhliadku tak, aby Vám to vyhovovalo.

VŠETKO POTREBNÉ VYBAVÍME A ZARIADIME ZA VÁS K VAŠEJ MAXIMÁLNEJ SPOKOJNOSTI - ČI PRI KÚPE NA HOTOVOSŤ , ALEBO NA HYPOTÉKU ! :)

V prípade, ak ste vlastníkom 2 izbového bytu v meste Partizánske, alebo v obci Oslany , tak je tu možnosť rozumnej dohody výmeny - bytu za dom + doplatok .


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pažiti

Pozícia realitnej ponuky

125.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
880 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
585 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
880 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku880 m²
Zastavaná plocha585 m²
Celková rozloha880 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-686984 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny