PREDANÉ ❗ Rodinný dom na predaj, Šimonovany - Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
140 m²
861 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

141485x zobrazená v zozname / 12199x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v Partizánskom - časť Šimonovany. Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite o ktorú čo sa týka bývania je stále najväčší záujem. Dom je v osobnom vlastníctve, je udržiavaný a vhodný na bývanie aj bez nutných investícií. Predáva sa so zariadením + dohoda. K domu vedie asfaltová cesta. Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádza skleník, studňa, veľký záhradný domček, ktorý je podpivničený. Okolie domu je upravené, vydláždené, vysadené trávnatým porastom a okrasnými drevinami. Súčasťou domu je garáž.

Dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prvom podlaží je vstupná veranda, chodba, kuchyňa, toaleta, komora, 2 izby, vstup do pivnice a schody vedúce na poschodie. Na druhom podlaží sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta a 3 izby. Jedna izba na prízemí a na poschodí ma východ na balkón. Dom je podpivničený. V pivnici sa nachádza plynový kotol a zásobník na ohrev vody. Súčasťou domu je samostatný vstup do 1 izbového priestoru, ktorý ma vstupnú chodbu, kúpeľňu s toaletou, 2 vzájomne prechodové izby. V jednej z nich je kuchynská linka, druhá izba ma východ na balkón. Ďalej ma dom vstup z vonkajšej časti do jednej miestnosti na rôzne využitie.

Celková rozloha pozemku je 861 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Ma plynovú, elektrickú prípojku, verejný vodovod + vodu zo studne prepojenú do celého domu čím sa znižujú náklady na bývanie, odpad zvedený do verejnej kanalizácie. Okná sú plastové, podlaha plávajúca, dlažba, parkety. Steny stierky. Vykurovaný plynom pomocou ústredného kúrenia. Strecha je pôvodná, ale pravidelne udržiavaná v dobrom stave.

Čo dodať na záver ?



Dom na kúpu môžem doporučiť ako výhodnú a dobrú investíciu do budúcnosti. Veľkým plusom domu je lokalita, dispozičné riešenie, stav domu, pekne upravený a udržiavaný rovinatý slnečný pozemok. Ďalšou výhodou je samostatná časť 1 Izbového bytu, ta môže mať využitie nielen na bývanie, ale využitie aj v podnikateľskej činnosti napr.poskytovanie služieb. Ďalšou výhodou je Krásny záhradný domček, ktorý ma zaujímavú pivničnú časť obloženú kameňom - rôzne využite - vínna pivnica, uskladnenie ovocia, úložný priestor.

Hľadáte dom na kúpu v blízkosti mesta Partizánske ? Verím, že táto nová ponuka Vás isto osloví !!!

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail: a dohodneme si obhliadku.

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Rozloha je o 57 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku861 m²
Zastavaná plocha554 m²
Celková rozloha861 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-612399 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.