Nové, suché, vykurované skladové priestory v Dubnici nad Váhom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka priestor pre Vaše podnikanie! Kompletne zrekonštruovaný, doposiaľ nepoužívaný, suchý, vykurovaný sklad na strategickom mieste v Dubnici nad Váhom. Celková výmera priestoru predstavuje 225 m2. Celý priestor je kompletne zrekonštruovaný.

Sklad má rozmery približne 14 x 16 metrov, výška je 3,5 m. Vstup do skladu je možný dverami z obchodnej pasáže, diaľkovo ovládanou elektrickou bránou z ulice a automatickými dverami na fotobunku z priestoru predajne. Podlaha v sklade je z tvrdenej gumy. Vykurovanie je riešené formou radiátorov napojených na ústredné kúrenie. V sklade je nainštalovaný a kompletne pripravený kamerový systém s piatimi kamerami systematicky rozmiestnenými po celom priestore. Okrem toho tu nájdeme požiarny hlásič, pripojenie el. energie na 220/380 V, rack a umývadlo.

Budova stojí vo výbornej lokalite s veľkou intenzitou pohybu ľudí. V blízkosti sa totiž nachádzajú úrady (mestský, daňový, živnostenský, práce, soc. vecí a rodiny), pošta, sociálna poisťovňa, kultúrny dom a viacero obchodov. Ku skladu je možné prenajať aj obchodné (72 m2) a kancelárske priestory (113 m2), ktoré sú takisto po kompletnej rekonštrukcií, disponujú kamerovým systémom, klimatizáciou a zabezpečovacím systémom. Všetky tri priestory je možné spojiť v jeden celok. Môžete tak mať všetko pod jednou strechou - predajňu so skladom, ale aj kanceláriu. Priestory sú voľné ihneď.

Sklad
Rozloha: 225 m2
Rozmery: 14 x 16 m
Cena nájmu: 6,80 Eur / m2 = 1530,- Eur + DPH
Energie : 140 Eur (kúrenie) + elektrina
Doba nájmu min. 2-3 roky


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Podobné realitné ponuky