Novinka! Predaj - Rodinný dom - Bratislava III - Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Bratislave - časť Nové Mesto. Plocha: úžitková 171m2, zastavaná 168m2, pozemku 824m2.

Nádherný 5 izbový rodinný dom v tichej, lukratívnej a bezpečnej lokalite bývalých vinohradov. Dom sa nachádza 10 minút autom od centra. Rizlingová ulica na, ktorej sa dom nachádza je súkromná, teda na začiatku je brána a kľúče majú iba majitelia. Dom disponuje dvojgarážou s elektrickými dverami. Rodinný dom má alarm a je celý klimatizovaný. Dom je poschodový, kde na prízemí sa nachádza vstupná chodba, šatník, kúpeľňa s WC, hosťovská izba, vstup do garáže, kuchyňa, jedálenský kútik, obývačka z ktorej sa ide na terasu a záhradu. Záhrada je udržiavaná a je rozdelená na oddychovú časť a časť určenú skôr pre deti. V tejto časti sa nachádza príprava na bazén a samozrejme automatická závlaha. Na poschodí domu je chodba, 3 samostatné izby a nádherná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. Dom je rozprávkový odporúčam vidieť, zamilujete si ho.

Cena 750 000 €

Využite možnosť financovania hypotekárnym úverom, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť.

Bc. Ivan Kozai

PROFI BROKER

Realitné | Finančné Centrum

Janka Kráľa 3, Zlaté Moravce

Tel:

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Nové Mesto

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj