Novostavba: 2-izb. byt, BA IV. Devínska Nová Ves, ul. Ľubovníková

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-izbový byt v NOVOSTAVBE v lokalite Bratislava IV, Devínska Nová Ves na ulici Ľubovníková. Plocha bytu je 55 m2 plus balkón 6 m2 a nachádza na 2.poschodí 3-poschodového bytového tehlového domu. Byt má obývačku prepojenú s kuchyňou, samostatnú spálňu, samostatnú kúpeľňu s vaňou, samostatné WC, vstupnú halu so vstavanou skriňou. Bezproblémové parkovanie.

STAV BYTU:
Byt je vybavený modernými materiálmi, plastové okná, plávajúce podlahy, keramická dlažba. Byt sa ponúka kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, sklokeramickou varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnka. Obývačka so sedačkou, skrinkovou zostavou, stôl, stoličky. Spálňa s manželskou posteľou, skriňa. Byt má vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečený vlastným plynovým kotlom umiestneným na WC. Bytový dom je zateplený a má 11 rokov. Byt je voľný ihneď.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu a televízie je 600,-eur. Platby v hotovosti pri podpise zmluvy: nájom 600,-eur, depozit 600,-eur /vratný po ukončení nájmu/, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške nájmu.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, Tesco, Lidl, Bory mall. V blízkosti zastávky autobusu a vlaková stanica.

/PRENÁJOM / 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. DEVÍNSKA NOVÁ VES / ULICA LUBOVNIKOVA / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA /

Podobné realitné ponuky