Novostavba 4-izbového nízkoenergetického bungalovu s terasou, Záblatie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Pavla Ondráška
104 m²
364 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

260854x zobrazená v zozname / 16004x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového nízkoenergetického rodinného domu typu bungalov na rovinatom pozemku s výmerou 364 m2. Dom s úžitkovou plochou 104 m2 sa nachádza v tichej časti Trenčína - časť Záblatie, v novovybudovanej lokalite rodinných domov. Dom má veľmi dobré dispozičné riešenie. Vstupná chodba v strede domu zabezpečuje samostatný vstup do každej izby. Dve detské izby sú orientované na východ, spálňa a obývacia izba s kuchynským kútom a terasou sú orientované na západ.
Dom má samostatné WC s umývadielkom a priestrannú kúpeľňu s predprípravou na sprchový kút, vaňu, WC, umývadlo a priestorom pre práčku a sušičku. Dom je postavený z kvalitných materiálov, pálená tehla, zateplenie polystyrénom, stropná konštrukcia je zateplená minerálnou vlnou, strešná krytina Tondach, plastové okná 6 komorové s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové bezpečnostné s oceľovou výstuhou v zárubni. Pod strechou je pochôdzna povala, využiteľná ako odkladací priestor a dostupná sklopnými schodíkmi na chodbe. Ohrev TÚV je zabezpečený bojlerom Bosch a kúrenie plynovým kotlom Junkers - rozvody kúrenia podlahové teplovodné v celom dome.
Dom spadá do energetickej triedy A - nízkoenergetický a je pripojený na všetky siete - elektrina, vodovod, plyn, kanalizácia, internet. Dom sa ponúka vo vyhotovení holodom v interiéri a s dokončenou zámkovou dlažbou okolo domu a na parkovacom mieste pred domom, oplotením pozemku a vyrovnaním pozemku zeminou, ako predpríprava na zatrávnenie okolo terasy. Dom je skolaudovaný, má pridelené súpisné číslo a je pripravený na predaj. V prípade záujmu je možné dohodnúť aj dokončenie do štádia štandard za príplatok. Náklady na prevádzku domu 100,-€ pre 4-člennú rodinu.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne na ulici Pavla Ondráška

Inzerovaný rodinný dom na ulici Pavla Ondráška v Trenčíne v cene 255.000,- € je o 13.386 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907197.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
364 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
131 m²
Zastavaná plocha 61 m² 363 m²
104 m²
Úžitková plocha 22 m² 450 m²

Kontaktujte

Lenka Kičková

Lenka Kičková

0907197.. zobraziť 0907197011

LK REALITY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LK REALITY s.r.o.

Nám. sv. Anny 3146/21, Trenčín 911 01

0907.. zobraziť 0907197011 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku364 m²
Zastavaná plocha131 m²
Úžitková plocha104 m²
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-179 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny