Novostavba - 4 izbový rodinný dom v Benijofar

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Benijofar
134 m²
240 m²
4
predaj - Rodinný dom - Novostavba
373.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37377x zobrazená v zozname / 2280x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

NOVOPOSTAVENÉ MODERNÉ VILKY V BENIJOFARE

Novopostavené vily nachádzajúce sa v Benijófar, privilegovanej oblasti Costa Blanca, vybavené všetkými službami, 20 minút od letiska Alicante, v blízkosti krásnych pláží Guardamar a niekoľkých golfových ihrísk.

Ide o vily v modernom štýle, ktoré pozostávajú z priestrannej obývacej izby-jedáleň s otvorenou kuchyňou, 3 spální (jedna z nich s vlastnou kúpeľňou) a 2 kúpeľní.

Zastavaná plocha 134 m2.


Má tiež súkromný pozemok s terasou o výmere 240 m2, parkovisko, súkromný bazén, záhradu v stredomorskom štýle s krásnym výhľadom.
V dome je aj teplá a studená klimatizácia, videovrátnik a bezpečnostné dvere.

Benijofar je krásna dedina s očarujúcim kostolom a všetkými službami, ako sú supermarkety, lekárne, banky, reštaurácie a prírodný park, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti víl.
V blízkosti sa nachádza niekoľko golfových ihrísk, ako aj vodné parky v neďalekom meste Rojales a Torrevieja. Benijófar sa nachádza pár minút od N-332 a AP-7. Len 30 minút od letiska Alicante, 10 minút od pláží Guardamar a Torrevieja.

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15%.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

373.000,- €
Cena nehnuteľnosti 80.000,- € 685.000,- €
240 m²
Rozloha pozemku 1 m² 800 m²
134 m²
Zastavaná plocha 49 m² 269 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku240 m²
Zastavaná plocha134 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--456 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.