REZERVOVANÉ: NOVOSTAVBA: 4iz Bungalov s garážou 186m2, pozemok 6, 5á, T

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Topoľnica
185 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
200.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

47546x zobrazená v zozname / 4165x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz: - s videom nehnuteľnosti: ***https://youtu.be/F8ph4mGOsk4***
TUreality Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj moderný, rozľahlý 4 izbový samostatne stojaci bungalov s garážou 186m2 na pozemku 655m2 v obci Topoľnica.

Charakteristika rodinného domu:


Zastavaná plocha:185,6 m2,
Úžitková plocha: 153,2 m2,

Plocha pozemku: 655 m2


Dom je modernej dispozície rozdelený na dennú a nočnú časť. Hlavný vstup do domu je od cesty prestrešeným zádverím, ktorým vstúpite do chodby. Cez dvere prejdete do dennej časti domu. Tvorí ju kuchyňa prepojená s obývacou izbou s jedálňou. Spojenie oboch priestorov vám umožní vychutnávať si spoločný čas pri každodenných činnostiach. Presvetlenie miestnosti zabezpečujú viaceré okná, okno nad kuchynskou linkou, dvere v kuchyni a posuvné balkónové dvere na terasu. Pri kuchyni sa nachádza tiež komora.
Denná časť: obývacia izba s krbom a jedálňou spolu s kuchyňou je veľkorysej rozlohy až 45m2. Z obývacej izby sa na terasu domu dostanete cez posuvné dvere a z kuchyne cez klasické otváravé.
Nočná časť Vás osloví veľkorysou rozlohou izieb. Nájdete tu tiež dostatok úložného priestoru. Spálňa má rozlohu 17m2 a jej súčasťou je aj šatník. Návrh detských izieb umožňuje vytvoriť multifunkčné prostredie na hry, odpočinok aj učenie. Podlahová plocha miestností 16m2 a 14m2 vám dovolí zariadiť v nich detské izby prípadne aj pre dve menšie deti. V každej izbe zostáva ešte dostatok miesta na situovanie šatníka. Obidve detské izby majú východ na terasu. Samozrejmosťou v tomto dome je nadštandardná kúpeľňa rozlohy takmer 11m2 a dve toalety. Kúpeľňa je navrhnutá na osadenie vane aj sprchového kúta a tiež dvojumývadla. Veľkou výhodou domu je garáž, ktorá je prístupná cez technickú miestnosť kde je umiestený kotol a uvažovaný dodatočný skladový priestor.
Dom je postavený z pórobetónových tvárnic 300mm a zateplený polystyrénom hr. 150mm, jedná sa o nízkoenergetický dom v triede A0. Oplotený bude barier. oplotením z troch strán, resp.podľa podmienok nových majiteľov. Bude napojený na vš. Inž. Siete: voda, plyn, kanalizácia. Samozrejmosťou je aj optika, predpríprava na alarm a klimatizáciu.

Dokončenie 07-08/2023.


Cena domu je bez DPH za prevedenie holodom. V prípade záujmu možné aj dokončenie na klúč.
Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať som stavebná inžinierka a viem vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Cena je konečná zahŕňa kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, všetky poplatky. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na alebo na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Topoľnici

Pozícia realitnej ponuky

200.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 377.000,- €
185 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku185 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48204 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny