Znížená cena!!! Novostavba bungalovu v Lučenci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
90 m²
3
áno
septik
predaj - Rodinný dom - Novostavba
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

113551x zobrazená v zozname / 9393x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj novostavbu bungalovu stojaceho na pozemku o výmere 1000 m2. Jedná sa o trojizbový drevodom, ktorý má úžitkovú plochu 90 m2. Pozostáva troch nepriechodných izieb, kuchyne, jedálne, špajzy, kúpeľne, WC, zádveria a chodby z ktorej sa vstupuje do všetkých miestností. Z obývacej izby a jedálne je východ na terasu. Vykurovanie je elektrické podlahové, v obývacej izbe je krb s prieduchmi. Podlahy sú keramické a plávajúce. V kúpeľni a WC je keramický obklad. Dvere sú s obložkovými zárubňami, okná plastové Stropy sú sádrokartónové s bodovými svetlami. Dvere sú bezpečnostné, v dome je rekuperácia a príprava na videovrátnik a kamerový systém. Bungalov je zateplený 150 mm polystyrénom, krytina na streche je Bramac. Z chodby je výlez do podstrešného priestoru ktorý je v strede pochôdzny.
Bungalov je napojený na inžinierske siete ako elektrina a voda. Odpad je riešný septikom a je predpoklad že do 2 rokov sa dobuduje v tejto lokalite mestská kanalizácia.
Bungalov sa nachádza v uzavretom areáli a na predaj sú ďalšie dve novostavby bungalovov. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie a obhliadku ma kontaktujte na uvedenom čísle. Naše finančné poradkyne vám poradia a pomôžu pri získaní výhodného hypotekárneho úveru.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lučenci

Inzerovaný rodinný dom v Lučenci v cene 225.000,- € je o 63.744 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Lučenci. Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

225.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.999,- € 329.999,- €
108 m²
Zastavaná plocha 74 m² 493 m²
1000 m²
Celková rozloha 62 m² 1139 m²
90 m²
Úžitková plocha 1 m² 496 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha108 m²
Celková rozloha1000 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--492 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny