Novostavba RD typu bungalov, mestská časť Košice-Barca, 108 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu (typ bungalov) v mestskej časti Košice-Barca. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 649 m2 na konci obce, v tichom a kľudnom prostredí. Dom pozostáva z obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, má tri samostatné spálne, 1 x wc, 2x kúpeľňa s wc, komoru, technickú miestnosť a miestnosť na veľký šatník. Je postavený z porotermu - 30 cm a zateplený polystyrénom - 20 cm. Strecha je sedlová, škrídlová. Okná sú z trojskla, značky Schüco, kde sú vonkajšie žalúzie. V izbách sú francúzske okná. Zastavaná plocha domu je 130 m2, úžitková plocha domu je 108 m2, z troch izieb je možné výjsť na priestrannú terasu.Dom sa odovzdáva v štádiu: hotové omietnuté steny, podlahové kúrenie a sadrokartónové podhľady. Takisto je upravený terén pred domom, dokončené chodníky a státie pre autá. Na pozemku je vŕtaná studňa.
Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis, poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti a v prípade záujmu aj hypotekárne poradenstvo.
Pre ďalšie informácie ma prosím neváhajte kontaktovať na t.č.: .

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj