Novostavba rodinného domu v meste Senica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Gaštanová
124.36 m²
566 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

169278x zobrazená v zozname / 10443x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

RADO reality vám vo výhradnom zastúpení investora ponúka rodinný dom v meste Senica.

Táto novostavba je v štádiu výstavby a bude sa nachádzať na Gaštanovej ulici v novej časti IBV.
K pozemku sú privedené prípojky na inžinierske siete z miestnej komunikácie Gaštanová, Vodovodná a kanalizačná prípojka sú k pozemku už zrealizované a budú ukončené v navrhovanej vodomernej a kanalizačnej šachte na pozemku. Elektrická prípojka je k pozemku už zrealizovaná.

Pozemok je rovinatý a prístupný zo západnej strany miestnej komunikácie vjazdom širokým 5,5m. Rozmery rodinného domu budú 14,7m x 9,4m vrátane zateplenia a krytou terasou o rozmere 4,5m x 3,5m, pričom bude prízemný (typ bungalov) nepodpivničený, a bude zastrešený šikmou valbovou strechou. Obvodové steny budú postavené z pórobetónového materiálu Ytong s výstužnou zálievkou. Vykurovanie RD bude zabezpečovať tepelné čerpadlo Vaillant podlahovým ohrevom. Je to najmodernejšia technológia tepelného čerpadla s prírodným chladivom pre zníženie uhlíkovej stopy, vysoká trieda energetickej účinnosti a ešte nižšie prevádzkové náklady

Rodinný dom pozostáva s krytého závetria, zádveria, chodby, dvoch kúpeľní s toaletou, dvoch obytných izieb, spálne, obývacej izby s jedálňou, kuchyne, technickej miestnosti a krytej terasy na južnej strane domu prístupnej s obývacej izby.
Plocha pozemku je 566m2, zastavaná plocha 152,4m, celková úžitková plocha 124,36m, obytná plocha 64,5m, obstavaný priestor 650m3, spevnené plochy 65m2. Rodinný dom bude dokončený do štádia holodom, no po dohode s investorom môže byť dokončený podľa požiadaviek kupujúceho.
Štádium dokončenia RD je na vašom výbere a výber obkladových materiálov a sanity. Tento stav dokončenia bude rozhodovať o výslednej cene.

Okresné mesto Senica sa nachádza v juhovýchodnej časti Chvojnickej pahorkatiny, na pomedzí s Myjavskou pahorkatinou. Mestom prechádza cesta Trnava – Holíč, ktorú križuje cesta Kúty – Sobotište. Južným okrajom vedie železničná trať Kúty – Trnava. Senica leží 46 km západne od Piešťan, 23 km južne od Skalice, 46 km severovýchodne od Malaciek a 42 km severozápadne od Trnavy. V mestskej časti Senice, v Kunove, sa nachádza vodná nádrž Kunov
.
Ak vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a môžete bývať vo svojom novom rodinnom dome už o chvíľu.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Senici na ulici Gaštanová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Gaštanová v Senici v cene 250.000,- € je o 18.091 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Senici. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

250.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
566 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
152.4 m²
Zastavaná plocha 73 m² 1347 m²
566 m²
Celková rozloha 108 m² 2243 m²
124.36 m²
Úžitková plocha 1 m² 440 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku566 m²
Zastavaná plocha152.4 m²
Celková rozloha566 m²
Úžitková plocha124.36 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1151 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny