Novostavba s terasou 2 izbový byt, Eisnerova ulica, Bratislava IV. DNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom pekný, kompletne zariadený 3 izbový byt v novostavbe v blízkosti Volkswagenu vo vyhľadávanej lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves, na ulici Eisnerova. Nachádza sa v tehlovom bytovom zateplenom dome na 1/3p. Súčasťou bytu je aj veľká trávnatá terasa cca 25 m2. Celková výmera bytu je 80 m2 + 25 m2 terasa. Izby majú samostatné vstupy, voľný je ihneď a je vhodný pre 2 osoby. Súčasťou je aj garážové státie v suteréne domu a murovaná pivnica. Byt má vlastné kúrenie.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je v novostavbe - plastové okná, izby - plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička, práčka, Tv, umývačka riadu, vstavané skrine.
PLATBY:
Depozit: 710,-€, nájom: 600,-€ + energie cca 110 eur, provízia pre RK: 600,-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky