NOVOSTAVBA - sídlo firmy, 160 m2 + 60 m2 terasa + 3 parkovacie miesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj NOVOSTAVBU dvojpodlažného radového domu s plochou strechou., ktorý je možné zmeniť na sídlo firmy, nakoľko sa jedná o novostavbu, tak je pri cene možný odpočet DPH.
V radovej zástavbe sa nachádza 5 rodinných domov, pričom iba nami ponúkaný dom číslo 1, má v porovnaní s ostatnými najväčšiu terasu o rozlohe až 60 m2 (čiže o 16 m2 viac než ostatné), na ktorú je možné vstup z bočnej strany spolu s vytvorením si vlastnej brány. Rodinný dom disponuje slnečnou terasou spomedzi všetkých ponúkaných domov. Nutné vidieť osobne.

Na prízemí sa nachádza predsieň, kuchyňa spojená s obývačkou, pracovňa/hosťovská izba, kúpeľňa s WC a technická miestnosť. Z obývačky a pracovne je možné prejsť na krytú terasu.
Na poschodí sa nachádza hlavná spálňa, ktorá je vybavená vlastným šatníkom a kúpeľňou. Na poschodí sa ďalej nachádzajú dve detské izby nadštandardných rozmerov. Detské izby majú spoločnú kúpeľňu prístupnú z chodby. Čistá výška stropov na obidvoch podlažiach bude cca 2,70 m. Celková, vnútorná výmera domu je cca 156 m2.
Terasa na prízemí domu má cca 60 m2 (z toho 24 m2 je prekrytých presahom druhého podlažia).
K domu prislúchajú ZADARMO tri parkovacie státia, ktoré sa nachádzajú priamo pred vstupom do domu.
V cene 1.800 €/m2 dostanete: kúrenie, chladenie a ohrev TÚV je realizované tepelným čerpadlom Weishaupt (nemecká výroba) - dlážkové (teplovodné) zn. Rehau, chladenie formou chladených stropov (v obývacej miestnosti,hosťovskej izbe a vo všetkých spálniach). Každá miestnosť má vlastnú reguláciu teploty. Priemerné mesačné náklady na kúrenie, chladenie a ohrev TÚV by nemali presiahnuť 60,-EUR mesačne.
Na terase a záhrade sú ako konečný povrch použité drevoplastové dosky. Z rovnakého materiálu budú aj plné ploty do výšky cca 2m.

Nosná konštrukcia stavby je realizovaná kombináciou valcovanej a tenkostennej ocele. Táto konštrukcia je následne opláštená z obidvoch strán horčíkovými doskami.
Vnútorné priečky a stropy sú izolované tepelne a proti hluku striekanou PUR izoláciou (mäkká izolácia). Do dutiny obvodovej konštrukcie sa ako prvotný izolant nastrieka PUR izolácia (polotvrdá izolácia, nenasiakavá). Z vonkajšej strany je realizované zateplenie polystyrénom v hrúbke 16cm. Fasáda je prevažne bielej farby s prvkami zo sivého travertínu. Horčíkové dosky v interiéry sa po pretmelení natrú bielym náterom. Horčíková doska svojimi vlastnosťami pripomína sadrové omietky, čím výrazne pozdvihuje užívateľskú hodnotu celého interiéru.

Okná sú použité plastové v prevedení Antracit s posuvným otváraním. Výstup z obývačky na terasu je riešený hliníkovými terasovými dverami v bezprahovej úprave (HS portál).
Tienenie je zabezpečené exteriérovými hliníkovými, elektronicky ovládanými žalúziami na všetkých oknách (okrem dvoch terasových dverí na prízemí).

Lokalita sa vyznačuje takmer žiadnou hlučnosťou, výbornou občianskou vybavenosťou a jednoduchým prístupom do centra mesta či na obchvat Banskej Bystrice.

Termín kolaudácie: december 2019.

V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť kontaktujte: alebo telefonicky

Podobné realitné ponuky

ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR
Predaj 255.000,- €
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR "Rudlovská Residence”, odpočet DPH

Realitná kancelária MAXISS ponúka exkluzívne na predaj viacúčelový nebytový / administratívny priestor v Banskej Bystrici – Centrum. Nachádza sa na prízemí novostavby polyfunkčného domu “Rudlovská Residence”. NEBYTOVÝ PRIESTOR - podlahová...

Kancelárie 85 m2 Banská Bystrica / Rudlovská cesta
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR V PROJEKTE “Rudlovská Residence”, odpočet DPH
Predaj 255.000,- €
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR V PROJEKTE “Rudlovská Residence”, odpočet DPH

Realitná kancelária MAXISS ponúka exkluzívne na predaj viacúčelový nebytový / administratívny priestor v Banskej Bystrici – Centrum. Nachádza sa na prízemí novostavby polyfunkčného domu “Rudlovská Residence”. NEBYTOVÝ PRIESTOR - podlahová...

Kancelárie 85 m2 Banská Bystrica / Rudlovská cesta
Predaj, administratívny priestor Banská Bystrica, Ce...
Predaj 1.195.575,- €
Predaj, administratívny priestor Banská Bystrica, Ce...

Ponúkame na predaj administratívnu budovu v blízkosti centra mesta Banská Bystrica. Budova postavená na pozemku o rozlohe 212 m2 bola skolaudovaná v roku 2010 a pozostáva z troch podlaží s...

Kancelárie 212 m2 Banská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR "Rudlovská Residence”, odpočet DPH 255.000,- € Kancelárie 85 m2 Banská Bystrica
Rudlovská cesta
predaj
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR V PROJEKTE “Rudlovská Residence”, odpočet DPH 255.000,- € Kancelárie 85 m2 Banská Bystrica
Rudlovská cesta
predaj
Predaj, administratívny priestor Banská Bystrica, Ce... 1.195.575,- € Kancelárie 212 m2 Banská Bystrica predaj