REZERVOVANÉ! NOVOZREKONŠTRUOVANÁ CHATKA SO ZÁHRADOU V OSADE BAKOVÁ J.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj záhradku s novo zrekonštruovanou chatkou, altánkom a detským domčekom na konci záhradkárskej osade Baková Jama. Susedia len po bokoch, nad záhradkou je už len lúka a pod chatkou spevnená cesta.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Chatka je podpivničená s troma miestnosťami a slúži ako dielňa a sklad náradia. Vrchná časť je obytná, priestranná kuchyňa a spacia miestnosť s malou kúpeľňou v ktorej je aj prenosné chemické WC.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
• rozloha záhrady je 405m2
• krásne prerobená murovaná chatka, izolovaná od vlhkosti
• elektriku vyrábajú benzínová elektrocentrála /agregát/ aj solárny panel
• vykurovanie cez krbovú piecku na pevné palivo
• kúpeľnička s prenosným chemickým WC
• úžitková voda na polievanie či umývanie
• detský domček so šúchačkou
• altánok s krbom a grilom
• plynová bomba pripojená na šporák
• ročný poplatok za prenájom záhrady je 20,-€
• ohnisko na kotlík, alebo opekanie
• bazén 3,6m3 s pripraveným podkladom
• led osvetlenie interier aj exterier

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Záhrada sa nachádza na kopci, teda výhľad je nádherný a vidieť celý Zvolen. Nad chatkou je už len veľká lúka. Hneď ma zaujala veľmi pekne prerobená chatka a detský domček so šúchačkou. V detskom domčeku sa dokonca dá aj spať! Chatka je prepracovaná do detailu, spodná pivničná časť slúži majiteľom ako dielňa a úschovňa náradia. Vrchná časť je obytná a vstup je do priestrannej kuchyni s jedálenským kútom. Varí sa tu na plynovej bombe, elektrika je na solárny panel, len na svietenie. Druhá miestnosť je oddychová, slúži na relax a spánok a vykuruje sa zliatinovou krbovou pieckou. Vedľa je ešte malá kúpeľnička s prenosným chemickým WC. Vedľa chaty je ešte altánok s veľkým grilom a posedením. Odporúčam obhliadku pre niekoho kto chce pestovať, grilovať a relaxovať zároveň!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT135ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a cestovnou kanceláriou.

Podobné realitné ponuky

Predaj, chalupa Zvolen, Môťová - ZNÍŽENÁ CENA
Predaj 95.000,- €
Predaj, chalupa Zvolen, Môťová - ZNÍŽENÁ CENA

Ponúkame na predaj chatu pri Môťovskej priehrade, okres Zvolen. Chata sa nachádza na pozemku 542m2. Úžitková plocha chaty je 40m2 zastavaná plocha 286m2. Chata je napojená na mestský vodovod, elektrinu...

Chata 1 m2 Zvolen
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2
Predaj 57.000,- €
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2

AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj starší rodinný dom, chalupu v obci Dobrá Niva, s hospodárskou budovou, stodolou, záhrada a garáž. Celková výmera pozemku je 822 m2...

Chata 670 m2 Zvolen / Dobrá Niva
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, chalupa Zvolen, Môťová - ZNÍŽENÁ CENA 95.000,- € Chata 1 m2 Zvolen predaj
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2 57.000,- € Chata 670 m2 Zvolen
Dobrá Niva
predaj