2-izbový byt, NOVOSTAVBA, TERASA, BA IV. Z. Bystrica, Bratislavská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXISREAL ponúka na prenájom MODERNÝ 2-izbový byt s TERASOU a GARÁŽOVÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE v lokalite BA IV. Záhorská Bystrica, ulica Bratislavská. Byt sa nachádza na 1.poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Byt má BALKÓN a francúzske okná a prináleží k nemu garážové státie priamo v dome s diaľkovým ovládaním – pohodlné predovšetkým v zime a v daždi a pivnica. Je orientovaný do tichého prostredia, výhľad na dve svetové strany.


STAV BYTU:
Byt ponúka všetky výhody novostavby – zateplený, plastové okná, slušné spoločné priestory, vchod, výťah. Je plne zariadený novým nábytkom a novými spotrebičmi – práčka, chladnička, vstavaná rúra a keramická doska, rýchlovarná kanvica, vysávač, TV.
Útulný zariadený byt ,veľká slnečná TERASA s výhľadom na lúky – výborná na romantické raňajky alebo večerné posedenia s priateľmi krásna priestranná kúpeľňa 1. poschodie/4 + podzemná GARÁŽ rozloha 46,2 m2 + terasa 25 m2. V cene parkovacie miesto v podzemnej garáži, KTV a internet.

PLATBY:
Nájom je 480,- eur, energie 100,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 50% jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v mestskej časti Bratislava IV. Záhorská Bystrica, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou (Billa, Tesco, pošta, menšie obchody a reštaurácie), v blízkosti nákupného centra BORY MALL, výborná dostupnosť do Bratislavy (MHD, diaľnica). V blízkosti sa nachádza zastávka MHD (cca 50 m), 2 pizzerie, 5min chôdze potraviny, kvetinárstvo, športové zariadenia. Možnosť vychádzok do prírody, cyklistika, tenisové kurty.

/ 2-IZBOVÝ BYT / ULICA BRATISLAVSKÁ / BRATISLAVA IV. / ZÁHORSKÁ BYTRICA / LODŽIA / ZATEPLENÝ DOM / GARÁŽOVÉ MIESTO / TERASA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 2 izbového  bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky
Prenájom 570,- €/mes.
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky

Ponúkame na prenájom novostavbu 2 izbového bytu v Záhorskej Bystrici, v projekte Karpatium, v pešej dostupnosti Malých Karpát. Rozloha bytu 59 m2 + terasa, prenajíma sa kompletne zariadený, byt je...

2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ota Holúska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky 570,- €/mes. 2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ota Holúska
prenájom