Na prenájom 3 izbový byt Záhonok- Zvolen

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná spoločnosť REALLS s.r.o. Vám ponúka na prenájom vo výhradnom zastúpení majiteľa priestranný stredovo dispozičný 3-izbový byt na sídlisku Sekier časť Záhonok. Svetlý a slnečný byt sa nachádza na 6. poschodí s juhozápadnou orientáciou a balkónom s krásnym výhľadom. Celková úžitková rozloha bytu je 82 m². Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi bez chladničky a bezpečnostné dvere sherlock. Súčasťou ceny je vybavenie a zariadenie bytu je (kuchynská linka ,vstavané spotrebiče, práčka). K bytu prináleží pivničná miestnosť v suteréne.

Prostredie poskytuje komfortné bývanie v blízkosti Zvolenskej priehrady s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá zahŕňa školu, škôlku, jasličky, obchod, poštu všetko v dostupnosti do pár minúť chôdzou.

Bytový dom je zateplený, nedávno prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov a výťahu. Pred bytovým domom sa nachádza parkovisko s dostatočnou možnosťou parkovania.

Cena za prenájom je 600 eur mesačne vrátane energií. Byt je k dispozícii pre okamžité nasťahovanie. pri podpise zmluvy sa skladá jeden mesačný prenájom vo výške 600€ a depozit vo výške 900€ z tejto sumy je vratná časť 600€.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté.  3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.
Prenájom 650,- €
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.

Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Komplet prerobený a novozariadený. Rybárska, SliačID 449Byt na prenájom:Tento úchvatný 3-izbový byt (70m²) s nádhernou zasklenou loggiou (9m²) je miestom, kde sa splní každý...

3-izbový byt 70 m2 Sliač / Rybárska
Prenájom 650,- €