Nový 4 izb. HAUSBOAT 120m2 – Jarovecké rameno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na predaj 4.izbový priestranný hausboat v krásnom a pokojnom prostredí na Jaroveckého ramena. Hausboat je celoročne obyvateľný a dokončený v roku 2020.
Úžitková plocha je 120 m2 a terasa 45 m2. Dispozícia : zádverie 4,2 m2, kúpeľňa spojená s WC 6,7m2, sklad 7,3 m2, tri izby – spálne – každá o rozlohe cca 16 m2, obytný priestor spojený s kuchyňou o rozlohe 51 m2. Hausboat je zhotovený z oceľovej konštrukcie a pláva na dvoch oceľových plavákoch.
Steny sú riešené z OSB dosiek, sendvičová konštrukcia, výplň minerálna vata a zateplené 10 cm polystyrénom z vonka omietka.
Interiér stien sadrokartón, stierka a maľovka. Kúrenie v hausboate je elektrické podlahové značky DEVI – CEL. Podlaha bude dokončená OSB doskami. Zateplenie podlahy je 16 cm erudovaný polystyrén + OSB dosky. Strecha domu je odvetraná, oplechovaná, zateplená 24 cm minerálna vata. Na terase je položená doska borovica hĺbkovo impregnovaná.
Elektrické kúrenie a ohrev vody, termostaty, príprava na klimatizáciu, 80 litrový bojler, vlastná studňa, čistička a čistička odpadovej vody je zabudovaná v plaváku, vlastný elektrická prípojka, príprava na kuchynskú linku.
V lokalite je cca 200 hausboatov a z toho okolo 50 % je celoročne obývaných.
Kontakt v prípade záujmu: Miroslav Tomčiak

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bratislava - Jarovce