OBCHODNÉ A KANCEL.PRIESTORY NA PRENÁJOM, UL.HLAVNÁ, KOŠICE I.-STARĚ M.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Hlavná
prenájom - Obchodné priestory
10,96 €/mes. DOHODA MOŽNÁ, +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

13319x zobrazená v zozname / 2275x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom Vám so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom priestory, ktoré sa nachádzajú na Hlavnej ulici v Košiciach, v blízkosti obchodného domu Dargov.

Priestor č. 1:


Nebytový priestor v celkovej výmere 247,71 m2, nachádzajúci sa na 1.poschodí budovy na Hlavnej v Košiciach. Priestor má sociálne zázemie. Je klimatizovaný.
Depozit vo výške 12.410,00€.

3- mesačná výpovedná lehota.



Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Košiciach - Staré Mesto na ulici Hlavná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-186 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny