OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, MILETIČOVA UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
60 m²
prenájom - Obchodné priestory
9,50 €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

62976x zobrazená v zozname / 9078x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom obchodné priestory vo výbornej lokalite - trhovisko Miletičova (Bratislava - Ružinov, k.ú. Nivy). Momentálne sú využívané na účely predaja tovaru čomu sú aj prispôsobené. Jednoduchou stavebnou úpravou by sa však priestory vedeli upraviť do pôvodného stavu, v ktorom majú krásne vysoké stropy so svetlíkmi vďaka čomu si ich nový nájomca môže prispôsobiť napríklad na industriálne priestory či loft. Nehnuteľnosť je vhodná na predaj tovaru, služieb no taktiež napríklad pre showroom. K dispozícii sú výmery rôznych veľkostí od menších až po veľkometrážne. Každý priestor má zázemie s priestorom na kuchynku a sociálne zariadenie. Hlavnými benefitmi je poloha priestorov, keďže sa nachádzajú na frekventovanom mieste, prístup "z ulice", ale aj výborná dostupnosť MHD či autom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Miletičova ulica; Bratislava - Ružinov
* obchodné/komerčné priestory
* stav: pôvodný stav
* rôzne výmery od menších až po veľkometrážne

CENA: 9,50,-EUR/m2/mesiac + energie 1,90,-EUR/m2/mesiac


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške dvojmesačného nájmu.

ID:
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov na ulici Miletičova

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Miletičova v Bratislave - Ružinov v cene 10,- €/m2/mes. je o 979 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 144 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 obchodných priestorov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

10,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 4,- €/m2/mes. 15,- €/m2/mes.
60 m²
Úžitková plocha 50 m² 550 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807304 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.