Obchodné priestory na prenájom v nákupnom centre RGB Javorina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Trenčianska
142.2 m²
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

688x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom obchodné priestory v nákupnom centre RGB Javorina, ktoré sa nachádzajú na okraji Nového Mesta nad Váhom v priamom susedstve s HM Tesco. Spádová oblasť a kúpna sila tohto regiónu sú predpokladmi úspešnosti tohto projektu.

Popis projektu:


Obchodné centrum RGB Javorina je sieťou nákupných centier RGB shopping, ktoré môžete nájsť v rôznych častiach Slovenska – Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica a Skalica. Cieľom projektu je prienik do lokalít a regiónom s potenciálom rastu a profitu. Výstavba projektu bola zahájená v 3Q2015.

Projekt ponúka priestory rozdelené do dvoch objektov A a B v celkovou rozlohou cca 1 650 m2 a 2 440 m2. V súčasnosti sa tu priestory orientujú na predaj tovaru pre domácnosť, elektroniky, drogérie. Každá obchodná jednotka má samostatný vchod do predajne z parkoviska. K vybaveniu patrí prívod elektriny, osvetlenie, podlahy, presklený výklad a podľa veľkosti a technických možností vlastné sociálne zázemie obsahujúce WC. Pre návštevníkov je k dispozícii viac ako 280 bezplatných parkovacích miest.

Lokalita:


Obchodné centrum RGB Javorina svojim vynikajúcim umiestnením a dostupnosťou, spolu s kvalitným mixom nájomcov a susedstvom s hypermarketom TESCO, dáva predpoklady na to stať sa obľúbeným miestom pre každodenné alebo príležitostné nákupy pre viac ako 47.000 obyvateľov v rámci spádovej oblasti. Návštevníci sa do nákupného centra dostanú pešo, na bicykli, autom a takisto autobusom. Zastávka MHD sa nachádza priamo pri objekte A.

Ponuka obchodných priestorov:



Označenie priestoru Podlažie Výmera v m2 Cena za m2 Stav

A4 155 m2 - rezervované


+ 15m2 voľná exteriérová plocha

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Novom Meste nad Váhom na ulici Trenčianska

Podrobné informácie

Celková rozloha142.2 m²
Statusaktívne
Internetwifi
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--83 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.