Obchodné/kancelárske/skladové/reštauračné priestory v Petržalke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
210 m²
predaj - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

32340x zobrazená v zozname / 3285x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nebytovú budovu pri Petržalskej Tržnici. Aktuálne obsadené nájomcom na menšej časti predajnej plochy.
14 árový pozemok na ktorom je umiestnená aktuálne dvojpodlažná administratívna budova s možnosťou nadstavby, kvalitné spevnené podlahy na prízemí aj na výrobné služby.
Nakladacia rampa pre zásobovanie, kancelárie a priestory pre administratívu, predajne aj gastro prevádzku, do budúcna možnosť výstavby bytov - Regulačný kód z UP: 202 - stabilizované územie občianskej vybavenosti, funkcia bývanie až 30% funkčnej plochy.
Výborná dopravná dostupnosť, budova je priamo pri štvorprúdovke smerom na D1.
Parkovanie priamo k budove neprislúcha, v okolí je paas mestská parkovacia politika - parkovanie na susedných parcelách vo vlastníctve mesta.

Cena a bližšie informácie na vyžiadanie v RK.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Bratislave - Petržalka

Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 obchodných priestorov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Podrobné informácie

Úžitková plocha210 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-698884 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.