Obchodný dom v historickom centre Banskej Štiavnice na predaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1011805
Ponúkame Vám na predaj obchodný dom v historickom centre Banskej Štiavnice. Budova pozostáva zo 4 podlaží s celkovou úžitkovou plochou 1100m2 + podkrovie. V suteréne sa nachádza jedna veľká miestnosť, vinotéka a skladovacie priestory. Prízemie pozostáva z veľkej vstupnej miestnosti a 4 ďalších samostatných miestností. Na prvom poschodí sú k dispozícií 3 veľké miestnosti a 4 menšie izby. Druhé poschodie tvorí priestranný bytový priestor a 3 izby.

Vykurovanie budovy je riešené samostatným plynovým kotlom na každom poschodí. Voda je ohrievaná plynom, v obytnej časti elektrickým boilerom. K budove prináležia 4 parkovacie miesta.

Budova je vhodná na využitie za účelom podnikania. Prízemie a suterén je vhodné využiť na prevádzkovanie obchodov alebo gastronómie, ostatné nadzemné podlažia ako ubytovacie priestory.

Z vonku aj od vnútra tejto budovy sa nachádza množstvo historických architektonických prvkov. Prvé podlažie je staršie, v miestnostiach sa vyskytujú kamenné portály z obdobia gotiky a renesancie. Nadstavba bola dostavaná neskôr v renesančnom slohu. Fasáda a interiér domu je zdobený renesančnými freskami, niektoré sú vytvorené technikou zlatenia - nanášaním zlatých šupiniek. Tieto fresky boli súčasným majiteľom z dôvodu zlého stavu zakonzervované, ich reštaurovanie je možné.

Budova prešla komplexnou rekonštrukciou koncom 90. rokov.
2003 Nové drevené okná
2004 Nové elektrické rozvody
2005 Rekonštrukcia fasády a podkrovia
2006 Rekonštrukcia strechy, nové hrady, drevený šindel

V prípade záujmu s Vami rád absolvujem obhliadku alebo poskytnem doplňujúce informácie. Neváhajte ma kontaktovať!

Všetky ponuky RK >> www.euroroyal.sk

Podobné realitné ponuky