Obchodny priestor 320 m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Stará Vajnorská
320 m²
neuvedené
prenájom - Obchodné priestory
2.100,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

180177x zobrazená v zozname / 22695x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom je obchodný priestor s plochou 320 m2, ktorý sa nachádza v zánovnom obchodno-skladovacom centre. Priestor sa nachádza na prízemí a ma presklené priečelie s výkladmi. Priestor je vykurovaný a klimatizovaný. Vnútorná výška je 4 m, podlaha ma bezprašnú úpravu. Vstupy do priestorov sú dva. Z prednej strany je vstup pre zákazníkov a zo zadnej strany je veľká automatická brána, ktorá slúži pre zásobovanie tovarom. K bráne je možný príjazd nákladným autom, alebo kamiónom. Areál ma výbornú polohu s dobrým prístupom na všetky smery. V blízkosti je možný aj prenájom skladovacích a kancelárskych priestorov.

Cena za prenájom je 2100 Eur/mesiac + energie.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Bratislave - Nové Mesto na ulici Stará Vajnorská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Stará Vajnorská v Bratislave - Nové Mesto v cene 2.100,- €/mes. je o 1.452 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 86 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 obchodných priestorov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-26...

Pozícia realitnej ponuky

2.100,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 300,- €/mes. 5.120,- €/mes.
320 m²
Celková rozloha 20 m² 640 m²
320 m²
Úžitková plocha 20 m² 640 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha320 m²
Úžitková plocha320 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-262358 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny