Obchodný priestor 42 m2 v polyfunkčnom objekte - DRAŽBA / PREDAJ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pripravujeme dražbu (možný aj priamy predaj prostredníctvom kúpnej zmluvy) obchodného priestoru o výmere 42 m2 v polyfunkčnom objekte v Bratislave - Karlovej Vsi na ul. Ľudovíta Fullu č. 62 v Bratislave.

Stavba polyfunkčného objektu je rozdelená podľa účelu využitia na garážovú časť (v prevažne v podzemných podlažiach) a časť podnikateľských aktivít spolu s obchodnými a kancelárskymi priestormi. Prístup do časti stavby s kancelárskymi a obchodnými priestormi je priamo z verejnej komunikácie – ulice Ľ. Fullu. Objekt bol skolaudovaný v r. 1997.

Predávaný obchodný priestor má samostatný vstup a výklad/okná priamo do ulice. Pozostáva z dvoch miestností ((priečky je možné odstrániť a tým vytvoriť jeden ucelený priestor), kancelárie, skladu a wc.
Bol pôvodne využívaný na prípravu a následný rozvoz sushi, t.j. v zadnej miestnosti sú k dispozícii viaceré prípojky vody, odvetrávania atď, klimatizácia. Nízke mesačné náklady správcovskej spoločnosti - 29 eur. Kúrenie vlastným elektrickým kotlom, ohrev vody el. bojler. Alarm. Vonkajší kamerový systém.

Priestor je momentálne voľný a je okamžite k dispozícii.

Uvedená cena je v prípade priameho predaja vrátane kompletného právneho servisu našou advokátskou kanceláriou HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Tešíme sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky