OBCHODNÝ PRIESTOR

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Máme pre vás jedinečnú ponuku kúpy plne zabehnutej prevádzky v obci Kluknava, okres Gelnica. Veľkou výhodou je vlastná klientela a neprítomnosť konkurencie, nakoľko je to jediná prevádzka svojho druhu v okrese. Jej prioritou je predaj a servis záhradnej a lesnej techniky značiek Husqvarna a Stihl, ktoré Vás nikdy nesklamú. Ďalšia činnosť, ktorú táto prevádzka ponúka je predaj a servis kotlov na rôzne preferované druhy paliva. V neposlednom rade je to taktiež predajňa pletív rôzneho druhu, farieb, lakov a príslušenstva na maľovanie. Priamo na prevádzke sa miešajú interiérové, exteriérové, fasádne farby a farby podľa vzorkovníkov. Prevádzka je rozdelená na dve časti a to na predajnú a servisnú časť.

Ak máte pocit vzrušenia z neznáma a láka Vás predstava vlastného podnikania, neváhajte a príďte si prevádzku obzrieť osobne !

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Podobné realitné ponuky