Obchodný priestor - Krivá ulica - Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nebytový priestor o rozlohe 85,12 m2 v blízkosti centre mesta. na Krivej ulici v Košiciach. Priestor sa nachádza v suteréne bytového domu s vlastným vchodom priamo z ulice smerom na autobusovú a vlakovú stanicu. Priestor je vo veľmi dobrom stave. Má vlastné sociálne zariadenie, kuchynku a obchodné priestory. Priestor v minulosti slúžil ako predajňa potravín. Naposledy bola v priestoroch kaviareň a bar. Priestory sú v osobnom vlastníctve.

Vážení klienti, cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá zahŕňa kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, preverenie nehnuteľnosti, dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, notárske poplatky za overovanie podpisov, preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti.
V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru za pre Vás výhodných podmienok a zostaviť ho k Vašej spokojnosti za dosiahnutím čo najnižších úrokových sadzieb.

Podobné realitné ponuky

Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2
Predaj 189.000,- €
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2

Na predaj nebytový priestor – zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 v blízkosti Nemocnice L. Pasteura v Košiciach vrátane 2 parkovacích miest vo dvorePonúkame na predaj nebytový priestor v...

Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh / Smetanova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 189.000,- € Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh
Smetanova
predaj