OČARUJÚCI DVOJIZBOVÝ BYT S DYCHBERÚCIM VÝHĽADOM V NOVOSTAVBE NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
58.66 m²
16
12
2
áno - 1 auto
verejný vodovod
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

19266x zobrazená v zozname / 16673x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

OČARUJÚCI DVOJIZBOVÝ BYT S DYCHBERÚCIM VÝHĽADOM NA JAZERO V NOVOSTAVBE EDEN PARK, KTORÝ ULAHODÍ VÁŠMU SRDCU NA PREDAJ

Okúzlujúci a priestranný dvojizbový byt, o výmere 58,66 m2, s priestrannou loggiou, o výmere 5,40 m2, s panoramatickým výhľadom na mesto a jatero Štrkovec sa nachádza na 12/16 poschodí vo vyhľadávanej novostavbe Eden Park v lukratívnej lokalite Bratislavy – Ružinov, pri brehu Štrkoveckého jazera.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba (3,52 m2) s audiovrátnikom
Samostatný šatník (5,40 m2)
Kúpeľňa (5,27 m2) s vaňou, umývadlom, práčkou & toaletou
Rozsiahla obývacia izba (21,21 m2) so vstupom na veľkú loggiu a spojená s kuchyňou (4,52 m2)
Priestranná spálňa (18,74 m2) s roll-door skriňou a so vstupom na veľkú loggiu (5,40 m2)

CENA BYTU:


Cenu exkluzívneho bytu je možné si vyžiadať mailom či telefonicky v našej spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

VYBAVENIE BYTU:


Byt orientovaný na východnú svetovú stranu je z nadštandardných materiálov, má drevené parkety a dlažbu, hliníkové okná, interiérové dvere v nadštandardnej výške, kompletne zariadenú kuchynskú linku so spotrebičmi & bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere. Dvojizbový sa predáva kompletne zariadený nábytkom.

OBJEKT:


Nadštandardný byt sa nachádza v modernom komplexe Eden Park z roku 2010, ktorý pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemných parkovísk s parkovacími státiami.

Komplex má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou a kamerovým systémom, ktoré zaručujú bezpečnosť celého objektu.
Relax & oddych v centre rušného veľkomesta ponúka nadštandardný a moderný komplex, pozostávajúci z 268 bytov, komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a dvomi podzemnými podlažiami s 355 parkovacími státiami.

Eden Park je polyfunkčný objekt s piatimi samostatne prístupnými blokmi, z čoho jeden blok tvorí hlavnú budovu tzv. “Eden” s panoramatickým výhľadom na celé mesto & jazero. Ďalšie štyri bloky tvoria bývanie vo vnútrobloku, tzv. “Park” v obklopení zelene s detským ihriskom.

Rezidenčný objekt spravuje renomovaná správcovská spoločnosť HomePro, ktorá zaručuje rýchly a hladký proces riešenia všetkých komplikácii počas užívania nehnuteľnosti v objekte Eden Park.

LOKALITA:


Dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus, Central alebo Eurovea a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Dvojizbový byt je k dispozícii od 1. mája 2018. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421(0).., uveďte číslo ponuky ZR--3...

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Podrobné informácie

Celková rozloha64.06 m²
Úžitková plocha58.66 m²
Poschodie12
Počet poschodí16
Počet izieb2
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--318 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.